Haberler

Berna Laçin'in yardım istediği Bizimkiler dizisinin Cemil'i hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Bizimkiler dizisinde Cemil karakterini canlandıran oyuncu Uğurtan Sayıner, İzmir'de hastaneye kaldırıldı. Sayıner'in yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hastaneye kaldırıldığı ve bilincinin açık olduğu öğrenildi. Berna Laçin, usta oyuncu için yardım talebinde bulundu.

1989-2002 yılları arasında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Bizimkiler dizisinde Cemil karakterini canlandıran oyuncu Uğurtan Sayıner, yaşamını sürdürdüğü İzmir'de yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hastaneye kaldırıldı. Sayıner'in son halini gören Berna Laçin ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e seslenerek yardım istedi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Ambulansla, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'ne götürülen Uğurtan Sayıner, burada tedavi altına alındı. 76 yaşındaki usta oyuncunun ileri yaşla beraber, yeme bozukluğu ve sıvı elektronik dengesizliği sebebiyle kilo kaybı yaşadığı ve bilincinin açık olduğu bildirildi. Enfeksiyon kapıp kapmadığı araştırılan usta oyuncuya destek tedavisi uygulanacağı öğrenildi.

Berna Laçin'in yardım istediği Bizimkiler dizisinin Cemil'i hastaneye kaldırıldı

BERNA LAÇİN, YARDIM İSTEMİŞTİ

Usta oyuncunun son durumunun ağır olduğundan bahseden Berna Laçin, Twitter hesabından paylaşım yaparak oyuncunun hastaneye yatırılması için yardım istemişti. Usta oyuncu için Twitter'dan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e seslenen Laçin, "İlginizi ve yardımınızı rica ediyoruz" demişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İzmir Haberler

500

Yorumlar (55)

abdulbaki:

berna lazin yatıp kalkıp hükümete küfür ediyordu. o yüzden hükümetten yardım istemeye yüzü yok. dünyanın en güzel sağlık sistemini kuranlara hakaret etmeyi medeniyet zan edenler, işte böyle rezil olurlar. izmir belediye başkanı izmirin içine etmekle meşgul hanım olmayan berna, senin sesini duyamaz. bu adama gelince hayatı boyunca içki ve sigara ile hayatını boşa geçirdi, hükümete düşmanlığını ise söylemeye gerek yok. her kes ne eker ise onu biçer.

22
31
yanıtYanıtla
Bpahr:

Sen şimdi bu yorumunla ne ektin? Finalde ne biçmeyi düşünüyorsun?

yanıt12
yanıt0
tolga:

Ak partili olmayan herkes ölsün zaten yaşamaya da hakları yok oy da vermiyorlar o yüzden bi değerleride yok tebrik ederim seni de hükümet sözcüsü yaparlar bu gidişle

yanıt2
yanıt0
misafir:

Allah kendi hesabını sorar, siyasetçiler de öyle. İşte yücelik ululuk burda başlar yorumlarda alpdoğan''ın dediği gibi. onun yorumunu oku ve utan.

yanıt2
yanıt0
Haktan:

Berna Laçin yardım istiyo sanki parası yok yardımı sen yapki gizli kılki sevabı kazan ama nerde

37
13
yanıtYanıtla
iki duble raki:

Cemil agbi kotu yorum yapan yobazlara inat kalk ayaga, sonrada doldur iki duble raki at internete, onlara verilecek en iyi cevap bu olur. Yok olecekmis, yok yolcuymus, sen sanki 10. 000 kalacan.

20
25
yanıtYanıtla
Üzgünüm ama..:

arada berna laçin varsa ilgilenmiyorum bu tarz haberlerle. . .

9
31
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Her fani gibi oda yolcu, yolcu yolunda gerek hastane doktor hepsi bahane zamanı gelmiş se yapacak Bi şey yok acı ölümü herkes tadacak

20
17
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

sen kazıp oturmaya başla, biz de yakında gelicez. .

yanıt2
yanıt0
Kahraman:

Sende bir gün öleceksin unutma. Önce şifa dilemeyi öğren be

yanıt2
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title