Haberler

Bircan Bali, Cüneyt Özdemir'i 'aldatma' iddiasıyla açık açık tehdit etti

Güncelleme:

Bircan Bali programları hakkında eleştiride bulunan Cüneyt Özdemir'i canlı yayında tehdit etti. Özdemir'in eşini aldattığını ima eden Bali, "Beni kendine bulaştırma. Lokasyon lokasyon biliyoruz nerelerde olduğunu" dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, programlarını eleştiren Cüneyt Özdemir hakkında olay açıklamalarda bulundu.

"BENİ KENDİNE BULAŞTIRMA"

Cüneyt Özdemir'in eşini aldattığını ima edip ardından tehdit eden Bali, "Cüneyt Özdemir uzaktan sallamayı sevdiği gibi 'Deniz'i de çok seviyor. Deniz sana yetmiyor hayatın denizlerle dolu. Beni kendine bulaştırma. Magazin programlarını ötekileştireceğim diye magazin yapma, Sana hiç laf düşmezken bu işe girme. Yoksa seni Instagram'dan açıklama yapmak zorunda bırakırım. " dedi.

Bircan Bali, Cüneyt Özdemir'i 'aldatma' iddiasıyla açık açık tehdit etti

"LOKASYON LOKASYON BİLİYORUZ NEREDE OLDUĞUNU"

Bircan Bali'nin sözlerinin üzerine açıkça konuşan Seren Serengil ise "Gülşen Bubikoğlu'nun kızıyla evliydi değil mi? Senin bize çok haberin geliyor aldattığına dair. Ama biz o aileyi çok sevdiğimiz ve saydığımız için bugüne kadar çok dokunmadık." şeklinde konuştu. Serengil'in hemen ardından Özdemir'in görüntülendiği yerler üzerine de konuşan Bali, "Lokasyon lokasyon biliyoruz nerelerde olduğunu. Nişantaşı'ydı herhalde." diyerek sözlerine ekleme yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Özdemir Bircan Bali Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

BÖYLE PROGRAM OLMAZ:

Alay eder gibi cümleler, tehdit dolu cümleler suç unsurudur. Cüneyt Özdemir acilen dava açmalıdır.

35
6
yanıtYanıtla
1234:

yeni şantaj çetemiz hayırlı olsun bir bunlar eksikti.

37
0
yanıtYanıtla
Ahmet Teslüm:

Kanalın sahibi ne ki bunlar ne olsun

32
4
yanıtYanıtla
SUÇ:

CÜNEYİT BEY BENCE ŞANTAJLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMALI.

28
4
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Cuneyt ne demiş ne dememiş bilmiyorum da bu varoşlara bulaşması hiç hoş olmamış onlar zaten bizden bahsedilsin diye yırtınırken kalkıp cuneyt özdemir adı ile birlikte anılmaları onlar için iyi bir durum ama cuneyt yanlış yapmış

19
2
yanıtYanıtla
HAHAHA:

Bircan Sen potakal da vitamin iken Cüneyt Özdemir Mehmet Ali Birand''ın yanında çalışıyordu.

18
0
yanıtYanıtla
MACUN:

BENİM BİLDİĞİM CÜNEYT BUNLARA KLASİK GÜŞÜ İLE CEVAP VERİR BUNUN ALTINDA KALMAZ HAZIR OLUN ARKANDAYIZ CÜNEYT KARDEŞİM BU ALGILAR TURK AHLAKINAA YAKIŞMIYOR BU GORUŞLERİ LAİKLİK VE MODERNİZMLE ALAKASI YOKTUR DEVAMKE.

13
1
yanıtYanıtla
YİNE Mİ SEREN ?:

Seren'' e bak sen, ekranlardan demiş ki; biz onun eşini aldattığını biliyoruz ama eşinin ailesi sevdiğimiz bir aile olduğundan söylemiyoruz. Bu sözler tv ekranlarından söyleniyor. Bu konuşmayla ne kadar boş bir insan olduğunu da anlıyor herkes. Ayrıca sende bu işlere çok bulaşma, senin de canını sıkacak çok şey var ama, sevdiklerin üzülmesin diye söylemiyoruz :)

14
0
yanıtYanıtla
Behçet dede:

Açıkla kız tüm kamuoyu merak ediyor Açıklaaaaa

11
1
yanıtYanıtla
Mert:

Sen önce gömleğini düzelt

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title