Haberler

Bir Erkek Bir Kadın "Evli ve Çocuklu" Dönüyor

Güncelleme:

Final yaparak ekranlara veda eden 'Bir Kadın Bir Erkek' dizisi yeni sezonda yeniden izleyiciyle buluşacak.

Başrollerini Demet Evgar ve Emre Karayel'in paylaştığı ve 'aile yapımıza ters' eleştirileri alan dizinin yeni bölümlerinde Ozan ve Zeynep çifti evli ve çocuklu olarak gösterilecek.

HAFTADA İKİ GÜN YAYINLANACAK

‘Bir Kadın Bir Erkek ’ eylül ayında Fox TV’de başlıyor. Yeni bölümlerde çiftin çocukları oluyor. Dizi cuma ve cumartesi günleri olarak haftada iki gün yayınlanacak.

ERKEN SAATLERDE YAYINLANABİLİR

Saati konusunda ise bir netlik yok ama önceki bölümlerin aksine dizinin erken saatlerde başlayacağı iddia ediliyor. Dizinin ilk 10 haftası ‘doğum öncesi’ne ay­rılmış.

İlgili Haberler
Kaynak: Magazin

Bir Erkek Bir Kadın Emre Karayel Demet Evgar Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Ahmet Teker:

Ciddi ruhsal sorunları olan bir toplumuz. Uğraştığımız şeye bak.

21
8
yanıtYanıtla
ercoineercoi@g.gl:

sende dinsiz ve ruhsuz olmalisin? Sinirlari olmayan, amaci olmayan, ot gelmis ot giden birisin belli. 2 cumlenden bunu anlayabildim.

yanıt0
yanıt0
MISAFIR:

Demet Evgar ve Emre Karayel''in dizisi o kadar güzel ve komikki insan böyle bir diziyi seyretmekten mutlu oluyor en azindan komik obür dizilere benzemiyor ve ikiside acayip yakisiyorlar bence bunu birlikteliyi özel hayata tasisalar cok güzel olur diye dsünüyorum.Sevgiler :-)

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title