Haberler

Billie Piper, Cinsel İçerikli Sahnelerden Usandığını Açıkladı

Güncelleme:

Billie Piper, cinsel içerikli sahnelerin olduğu televizyon dizisi projelerinden gelen rol tekliflerinin kendisini bıktırdığını söyledi.

Televizyon dizilerinde oynamadan önce pop şarkıcısı olan, daha sonra rol aldığı 'Bir Telekızın Gizli Günlüğü' (Secret Diary of a Call Girl) adlı dizisindeki Hannah karakteri ile açık saçık sahnelere imza atan Billie Piper (34), şehvetli rollerde oynamaktan yorulduğunu söyledi. Birçok projede rol alması için kendisine teklif gelen aktris, açık saçık sahneler içerdiği için çok sayıda rolü geri çevirdiğini açıkladı.

"CİNSEL İÇERİKLİ SAHNELER OLMASA ROLLER EĞLENCELİ"

ES dergisine konuşan Piper: "Rahatsız edici olan, cinsel içerikli sahneleri çıkardığınızda roller eğlenceli aslında. Rollerin cinsel ilişki içermesi rahatsız edici. Aksi halde hikayeleri ilginç, inişli çıkışlı geçmişe sahip enteresan kadın karakterler var." sözlerini dile getirdi. Ünlü yıldız, kendisine önerilen çoğu rolde en az bir çıplak sahne olduğunu belirtti. Piper, kendisine 'hayat kadını içerikli senaryolar' gönderilmesinden gına geldiğini de sözlerine ekledi.


YAKINDA YENİ BİR DİZİ İLE EKRANLARDA OLACAK

Ekranlarda Doctor Who ve son olarak da Penny Dreadful gibi dizilerde gördüğümüz Billie Piper, senarist Lucy Prebble'ın kaleme aldığı 30'lu yaşlarda Londralı kadınların hikayesinin anlatılacağı bir dizide karşımızda çıkacak. Ünlü oyuncu, müstakbel dizi projesi hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçındı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Billie Piper Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title