Haberler

Bıçaklı saldırıya uğrayan Melisa Döngel, boks dersleri almaya başladı

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde belediye işçilerini bıçakla yaralayan komşusunun saldırısına uğrayan oyuncu Melisa Döngel kendisini savunmak için boks dersleri almaya başladı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterini canlandıran Melisa Döngel, geçtiğimiz günlerde Sarıyer'deki evinin önünde belediye çalışanlarını bıçakla yaralayan komşusunu "Polisi arayacağım" diyerek uyarmıştı.

KENDİNİ KORUMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Oyuncunun polisi arayacağını söylemesi üzerine sinirlenen komşu ise 21 yaşındaki oyuncuya küfür edip kapısına dayanmıştı. Yaşadığı olaydan çok etkilenen güzel oyuncu ise kendi korumak için harekete geçti. Her daim fiziğini korumaya özen gösteren Melisa Döngel, hem kendini korumak, hem de forma girmek için kick boksa başladı. 21 yaşındaki oyuncu, milli sporcu Serdar Beyhatun'dan özel dersler almaya başladı.

Bıçaklı saldırıya uğrayan Melisa Döngel, boks dersleri almaya başladı

MELİSA DÖNGEL KİMDİR?

Melisa Döngel, 25 Ekim 1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamladı. Melisa Döngel, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Elif dizisi ile yaşadı. Arka Sokaklar ve Hangimiz Sevmedik dizilerinde rol alan Melisa Döngel, FOX TV ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde Deniz karakterine hayat vererek adını geniş bir kitleye duyurdu. Oyuncu şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterini canlandırıyor.

Bıçaklı saldırıya uğrayan Melisa Döngel, boks dersleri almaya başladı

Bıçaklı saldırıya uğrayan Melisa Döngel, boks dersleri almaya başladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melisa Döngel Sarıyer Haberler

500

Yorumlar (14)

Kimyoung:

Prenses yanında biber gazı taşı dövüş kızlara göre bir şey değil birde o kadar tatlısın ki tahminim beni sabaha kadar dövsen daha iyi zinde ve mutlu edersin sonuçta nekadar sert vurabilirsiniz ki :)

3
14
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Ben sadece ALLAHIN adaletine güveniyorum.

4
6
yanıtYanıtla
mehmet:

adam çeker vurur kick leyemeden diyar değiştirirsin kızım, öğren ama dikkat et, bizim milletin sabrı kalmadı iyice dellendi, artık araba sürerken bile karşıdakine kızarken dikkat ediyoruz, adam çeker vurur diye, dövüş falan boşa uğraşma, bu tür durumlardan uzak dur yeter, ara polisi tehdit yerine yapman gereken bu. . .

9
0
yanıtYanıtla
haysiyetli onurlu kal:

millet kendini korumak için çare arıyor güvende hissetmiyor daha ötesi var mı?nerenizle dalga geçiyorsunuz ey halk farkındamısınız? kendi ülkemizde güvende değiliz hiçbirimiz alay mevzusu mu bu ?

7
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

Benimde tekvandoda pembe kuşağım var. :))

2
2
yanıtYanıtla
Ukala:

Tekvandoda pembe renkli kuşak yok ki. ah benim cahil hatunum ahhh. :D

yanıt1
yanıt2
Hehehehe:

Sakaryalı hatun çok Pembe bir kişilik olduğu için Pembe kuşak veriyorlar.Hehehehe...

yanıt1
yanıt3
Ad:

Hahah boks eğitimi almaya başlamış nasıl da reklam. Elinde bıçakla olana boks hocası bir şey yapamaz. Sen ne yapacan.

1
1
yanıtYanıtla
messy:

Gündeme gelmek için ortaya atılan bir olay. Boks eğitimi ilemi kendini savunacakmış :d

2
0
yanıtYanıtla
Eğitim Şart:

21 yaşındaki güzel oyuncuya Serdar Beyhatun''un iyi bir eğitim vereceğine inancım tamdır.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title