Haberler

Bersu Göksel: En iyi Türk dizisi Ezel

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Bersu Göksel, Haberler.com stüdyosunda verdiği röportajda 'En iyi Türk dizisi hangisi?' sorusuna 'Ezel' yanıtını verdi. Göksel, Ezel'in senaryosunun önceden yazılmasının ve oyuncu kadrosunun usta isimlerden oluşmasının bu tercihinde etkili olduğunu belirtti. Ayrıca Göksel, Kurtlar Vadisi'ni de izleyeceğini söyledi.

Oyuncu Bersu Göksel Haberler.com stüdyosunun konuğu oldu. Göksel, en iyi Türk dizisinin Ezel olduğunu söyledi.

Oyuncu Bersu Göksel, Haberler.com stüdyosunun konuğu olduğu programda samimi açıklamalarda bulundu. Projelerinden bahseden Göksel, sunucu Melis Yaşar'ın yönelttiği "En iyi Türk dizisi hangisi?" sorusuna da cevap verdi.

Göksel'in sözleri şu şekilde;

"Biz Ezel hayranıyız. Senaryosunun çok önceden yazılmasından dolayı, oyuncu kadrosunun usta isimlerden oluşmasından dolayı en iyi dizinin Ezel olduğunu söyleyebilirim. Geçen gün yine açtım, ağlaya ağlaya izledim. Her şey çok hassas."

Sunucu Melis Yaşar'ın "Kurtlar Vadisi de güzel, ben şu an izliyorum" sözleri üzerine güzel oyuncu Kurtlar Vadisi'ni de izleyeceğini belirtti.

Haberler.com / Berkan Tayfun - Magazin

Kurtlar Vadisi Dizi Ezel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title