Haberler

Berlin Kaplanı Her Fırsatta Boks Çalıştı

'Berlin Kaplanı' filminde bir boksörü canlandıran Ata Demirer, çekim aralarında fırsat bulduğu her an boks çalıştı.

Başarılı oyuncu Ata Demirer, senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği 'Berlin Kaplanı' filminin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamladı. Demirer, hayatını bodyguard'lık yaparak kazanan 'Ayhan Kaplan' isimli bir boksörü canlandırdığı film için bol bol boks çalıştı.

SETTE DE BOŞ DURMADI

Bir süre Almanya'da bir boks koçuyla birlikte çalışan başarılı oyuncu, film çekimlerinden fırsat buldukça da soluğu spor salonunda alarak kendisini geliştirdi. Ünlü komedyen, spor salonuna gitmeye fırsat bulamadığı zamanlarda da set aralarında boş durmadı ve filmde 'Ayhan Kaplan'ın yeğeni 'Fatih' olarak izleyeceğimiz küçük oyuncu Mert Alan ile antrenman yaptı. Bu anlar filmin kamera arkası görüntülerinde de yer aldı.

BİNİN ÜZERİNDE ALMAN FİGÜRAN VAR

Ata Demirer filmde Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer gibi oyuncularla kamera karşısına geçti. Filmin Berlin'de çekilen sahnelerinde; binin üzerinde Alman figüran ve Almanya'da yaşayan Türk oyuncular da rol aldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title