Haberler

Berdan Mardini, çocuklarıyla verdiği poza gelen yorumlara kızdı: Bırakın bu yobazlıkları

Güncelleme:

Ünlü türkücü Berdan Mardini, sosyal medya hesabından çocuklarıyla birlikte Noel hazırlığı yaptığı anlara ilişkin fotoğrafları paylaştı. Bu paylaşımın altına yapılan yorumlara kızan Mardini, "Bırakın bu yobazlıkları" sözleriyle tepki gösterdi.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Berdan Mardini, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Ünlü türkücü son olarak çocuklarıyla Noel hazırlığı yaptığı ana ilişkin fotoğrafları paylaştı.

"BIRAKIN BU YOBAZLIKLARI"

Paylaşımının altına "Noel onların, Hristiyanların bayramını mı kutluyorsun" şeklinde yorumlar yapılan Berdan Mardini'nin tepkisi sert oldu. "Benim gözümde Hristiyanı, Suryanisi, Ezidisi hepsi insan kardeşim. Öncelikle bunu bilin" diyen ünlü türkücü "Ayrıca yurtdışından ahkam kesenler dolar da kullanmayın o zaman. O da Hristiyan parası. Bırakın bu yobazlıkları" ifadelerini kullandı.

Berdan Mardini, çocuklarıyla verdiği poza gelen yorumlara kızdı: Bırakın bu yobazlıkları

"ONLAR KUTLAYINCA TAŞA MI TUTACAKSINIZ?"

Sonrasında yapmış olduğu yoruma gelen tepkilere de yanıt veren Mardini, şu satırları yazdı: "Ülkemizde istediği dini özgürce yaşayan insanlar var. Onlara da ayıp, saygısızlık değil mi? Onlar kutlayınca taşa mı tutacaksınız yobazlar? Bir kere İslam dini hoşgörü dinidir."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berdan Mardini Noel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (238)

Vatandas:

Berdan sen eger hiristiyan isen sorun yok, ama kendini Müslüman diye tanimliyor isen ozaman sorun cok. . . ha bu arada senin o hayran oldugun hiristiyanlar biz Müslümanlarin bayramlarini kutlamadiklarina göre onlarda yobaz oluyor mu?Islamin özet sözü ile bitireyim : INSAN SEVDIGI ILE BERABERDIR.

49
10
yanıtYanıtla
coni:

O zaman bu ulkede muslumanim diyenler niye torpil yapiyo ?

yanıt7
yanıt10
kapakçı:

çam ağacı süslemek ve yaşlı bir dedenin hediye dağıtma geleneği Türklerden hristiyanlara geçmiştir. Araştırın okuyun artık yeter

yanıt6
yanıt15
Php:

Hoşgörü ile ilgili şunu da söylemeden edemeyeceğim biz bir hıristiyanın kendi içinde modelini kutlamasını gayet hoşgörü ile karşılarız ancak bunu müslümanım diyen birisinin yapmasını hiç de hoşgörü ile karşılayamayız Egerki bir şeye tabi olmuşsan inanmışsan tabi oldugun inandığım şeyin yap dedigin yapacaksın yapma dediğinden de kaçacaksın. O zaman inanç inanç olur. Aksi takdirde rotasını kaybetmiş geminin denizin ortasında bilinçsizce ilerledigi gibi bur o yana bir bu yana gidip gelmektir...

48
10
yanıtYanıtla
Php:

Yazim hatasından dolayı düzenleme ihtiyacı hissettim Hoşgörü ile ilgili şunu da söylemeden edemeyeceğim biz bir hıristiyanın kendi içinde noalini kutlamasını gayet hoşgörü ile karşılarız ancak bunu müslümanım diyen birisinin yapmasını hiç de hoşgörü ile karşılayamayız Egerki bir şeye tabi olmuşsan inanmışsan tabi oldugun inandığın şeyin yap dedigin yapacaksın yapma dediğinden de kaçacaksın. O zaman inanç inanç olur. Aksi takdirde rotasını kaybetmiş geminin denizin ortasında bilinçsizce ilerledigi gibi bir o yana bir bu yana gidip gelmektir...

yanıt1
yanıt0
SEN YAPMAMALISIN:

Hıristiyanların bunu yapmasını neden yadırgayalım. İnsanımızın yadırgadığı Müslümanım diyen kişilerin Noel baba isimli papaz ile evlerinde çam ağacı süslemesi. . . Gene lafınız var muhakkak; sorun yok, siz bilirsiniz. . . .

44
9
yanıtYanıtla
zafer:

HANGİ DİNDEN OLDUĞUNU BİLMİYORUM, BİZ MÜSLÜMANLARA YOBAZ DİYEMEZSİN. . .

44
8
yanıtYanıtla
HARBİ KIZ:

Kimse size kızmıyor, yaşadığınız dinde bizi ilgilendirmiyor. . Salyazgoz olayı misali ne haliniz varsa görün toplumu kötü yönlendirmeyin yeter. .

34
15
yanıtYanıtla
Rommel:

Bak sen mağara adamına

33
16
yanıtYanıtla
hasan:

seni adam biliridik. !!!!!!

28
19
yanıtYanıtla
Tüm 238 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title