Haberler

Belçim Bilgin'den Kocası Hakkında Şaşırtan İtiraf

Güncelleme:

Güzel oyuncu, rol aldığı 'Çalsın Sazlar' filmindeki öpüşme sahnesiyle ilgili çıkan haberleri, 'Yılmaz'la bu konu hakkında sorun yaşamadım" diyerek yalanladı.

Belçim Bilgin Erdoğan, önceki gün oğlu Rodin'le birlikte alışverişteydi. Oğlunun kendini çekiştirmesiyle alışveriş yapmaya fırsat dahi bulamadan, soluğu oyun salonunda alan Belçim Bilgin Erdoğan, bütün gününü oyun parkında geçirdi. Rol aldığı 'Çalsın Sazlar' filminin vizyona girmesi için gün saydığını belirten Erdoğan, filmdeki öpüşme sahneleriyle ilgili çıkan magazin haberlerine de ateş püskürdü.

"BİZ PROFOSYONEL İNSANLARIZ"

Belçim Erdoğan; "Biz profesyonel insanlarız. Bu çok normal, ayrıca o haberleri yapan kişiler utanmalı. Filmi izlemeden böyle haberlerin yapılması çok ayıp. Yılmaz Bey'e de o sahneyi sorabilirsiniz. Kocamla bu konuyla ilgi bir sorun yaşamadım." dedi.

"HARİKA BİR FİLM"

Eşi Yılmaz Erdoğan'ın rol aldığı 'Son Umut' filmini de yere göğe sığdıramayan Belçim Bilgin Erdoğan, "Son Umut, bir başyapıt. Harika bir film oldu gerçekten, herkese tavsiye ediyorum. Gönlümüzdeki ödülleri topladı ama biz dünya çapında da ödül bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Bilgin Erdoğan Belçim Bilgin Magazin Haberler

500

Yorumlar (52)

hahahsMobil-ANDROID:

yılmaz erdoğan kürt ya ondandir

27
26
yanıtYanıtla
YORUM:

SANATTIR DEMEYİN NE OLURSA OLSUN İNSAN EŞİNİ KISKANIR BIRAKIN BU AVRUPAİ YAŞAMI AHİRET GÜNÜNE İNANALAR NE DEDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLADI. . .

49
0
yanıtYanıtla
AmanınMobil-IOS:

Öteki tarafta profosyonelce anlatırsın

43
3
yanıtYanıtla
kürt türkmobilWeb@haberler.com:

Burda kürt türk vark etmez burda edepsizlik ahlaksızlık var insanın eşi başkasıyla öpüşmek çok çirkin mide bulandırıcı bu mide bulandırıcı bunun ada ne yazıkki sanat diyorlar

38
3
yanıtYanıtla
murat:

kıskanmayan erkekten hayır gelmez hayvanlarda bı tek domuz bkıskanmaz

37
1
yanıtYanıtla
Fatma sanlimobilWeb@haberler.com:

Insan karısının nasıl baskadariyla öpüşme normal karşıliyabilir anlayamıyorum ya biz çok geri kafasını yada onlar çok geniş namus kalmadı artık tek diyebilecegim ünlü olmak bataklık ve mide bilandirici

37
1
yanıtYanıtla
aras hancıoglu Mobil-IOS:

bınun adına sanat diyorlar ben böyle sanatın bune kardeşim bune nereye gidiyor bunlar ayıp ayıp insan olun

29
8
yanıtYanıtla
AslanCimbomMobil-IOS:

Size ne batti alan memnun veren memnun !Domuzsa domuz bakmayin olur biter!Hepiniz tövbe tövbe peygamber kesildiniz!Bu ne yahu kim zorluyor sizi bunlara bakmaya!

5
31
yanıtYanıtla
NusretmobilWeb@haberler.com:

laik zihniyet bayılır böyle şeylere

24
11
yanıtYanıtla
zafer hancı:

gece kocanla gündüz başka bi herifle!! kocanda aynısını yapıyor. bizim iğrenç sanat dünyamız hep böyle cehennem boşuna yaratılmış bir yer değildir!!!

30
3
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title