Haberler

    ABD'li ünlü oyuncu Brooke Shields'ten ağızları açık bırakan bekaret itirafı

    Güncelleme:

    ABD'li oyuncu ve eski model Brooke Shields, yıllar sonra yaptığı bekaret itirafıyla ağızları açık bıraktı. 22 yaşında bekaretini kaybettiğini söyleyen Hollywood yıldızı, "O yaşa kadar beklediğim için pişmanım. İlk cinsel birlikteliğin 17-18 yaşlarında olması son derece uygun" dedi.

    'The Blue Lagoon', 'Pretty Baby' ve 'Endless Love' gibi unutulmaz projelerden tanıdığımız 56 yaşındaki Brooke Shields, ABD'de bir radyo programına konuk oldu. Şöhrete kavuştuğu 80'li yıllarda güzelliği kadar ısrarla koruduğunu söylediği bekaretiyle de konuşulan Brooke Shields'in itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü.

    "O YAŞA KADAR BEKLEDİĞİM İÇİN PİŞMANIM"

    Şimdi 56 yaşında olan ünlü yıldız, yaptığı açıklamada "Bekaretimi 22 yaşında kaybettim. Açık konuşmak gerekirse o yaşa kadar beklediğim için pişmanım. İlk cinsel birlikteliğin 17-18 yaşlarında olması son derece uygun" diye konuştu.

    Brooke Shields'in bu itirafı ABD basınında büyük yankı uyandırdı.

    MODELLİĞE 11 AYLIKKEN BAŞLADI

    Modellik kariyerine sadece 11 aylıkken bebek model olarak başlayan Brooke Shields, 1980 yılında Vogue'un kapak yıldızı olduğunda 14 yaşındaydı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Brooke Shields Radyo Cinsellik Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title