Haberler

Başörtülülere "Öcü Gibi" Diyen Oyuncu Serra Yılmaz, Yeni Filminde Tesettüre Girdi

Güncelleme:

Bir dönem başörtülülere söylediği sözlerle tepki çeken oyuncu Serra Yılmaz, yeni filminde Müslüman kayınvalide rolünü canlandırdı. Serra Yılmaz'ın tesettüre girmiş görüntüsü akıllara o dönem söylediği sözleri getirdi.

İtalya'da vizyona girecek olan ve yönetmenliğini Rolando Ravello'nun üstlendiği 'La prima pietra' filminde, Serra Yılmaz, Kasia Smutniak'ın Müslüman kayınvalidesi rolünü canlandırdı. Serra Yılmaz'ın bu görüntüsü, bir dönem başörtülülere söylediği sözleri akıllara getirdi.

MÜSLÜMAN KAYINVALİDE ROLÜNDE

Bu cuma İtalya'da vizyona girecek 'La prima pietra' filminde, Ferzan Özpetek'in 'Kemerlerinizi Bağlayın'da oynayan Kasia Smutniak ile Iaia Forte, Corrado Guzzanti, Valerio Aprea da rol aldı. Bir dönem başörtülelere söylediği sözlerle tepki çeken ouncu Serra Yılmaz ise Kasia Smutniak'ın Müslüman kayınvalidesi rolünü canlandırdı.

Başörtülülere 'Öcü' Diyen Oyuncu Serra Yılmaz, Yeni Filminde Tesettüre Girdi

"BANA ÖCÜ GİBİ GELİYOR" DEMİŞTİ

Filmin tanıtım afişinde başörtülü fotoğrafı yayınlanan Serra Yılmaz'ın 2012 yılında söylediği "Ben aslında insanların kapalı olmasından hiç hoşlanmıyorum. Bazen korkuyorum başörtülülerden. Geçen gün hastaneye gittim, içeri girdim simsiyah bir öcü geldi üstüme. Korktum, korkutucu geliyor bana" sözlerini akıllara getirdi.

Başörtülülere 'Öcü' Diyen Oyuncu Serra Yılmaz, Yeni Filminde Tesettüre Girdi

FİLMİN KONUSU

Okul bahçesinde başkalarıyla oynamaya niyetlenen bir çocuk, kapıcıyı biraz inciterek bir taş atar ve bir pencereyi kırar. Bu, Müslüman bir çocuktur ve olay, müdür, öğretmen, kapıcı ve eşinin de dahil olduğu bir tartışmaya yol açar. Beklenmedik tepkilerin ortaya çıkacağı 'küçük' bir problemi çözmek o kadar da kolay olmayacaktır.

Başörtülülere 'Öcü' Diyen Oyuncu Serra Yılmaz, Yeni Filminde Tesettüre Girdi

Başörtülülere 'Öcü' Diyen Oyuncu Serra Yılmaz, Yeni Filminde Tesettüre Girdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferzan Özpetek Serra Yılmaz Haberler

500

Yorumlar (350)

Emre:

Baş örtülüleri hiç kimse sevmek zorunda değil. Bugün burada yüzlerce gereksiz çıkıp da ateistlere hakaret edebiliyorsa o zaman o da tesettürlülere öcü gibi diyebilir. Saygı tek taraflı olmaz.

65
21
yanıtYanıtla
ismet:

bir tane ateis bütün islam alemine terörist diyebiliyorsa bırakta yüzlerce müslümanda snaa hakaret etsin dmekki hak ediyorsun akşam sabah yaptıgınız hakaretleri okuyorum hiç masum degilsin bilmiş ol haddini

yanıt16
yanıt48
CCC40CCC:

ENİNDE SONUNDA DÜNYAYA İSLAM HAKİM OLACAK

66
6
yanıtYanıtla
OLAMAAAAAAAZ:

AMAN TANRIM TAM BiR KABUS EL KOL KAFA KESMELER TECAVÜZLER BOMBALAR iSTEMEZZZZ

yanıt5
yanıt55
.......:

OLAMAZ DİYE HAYKIRAN ARKADAŞ, , İSLAMI İYİ ARAŞTIR VE ÖYLE YAZ KARDEŞ. . BU SAYDIKLARININ İSLAM İLE YAKINDAN UZAKTAN HİÇBİR İLGİSİ YOKTUR. . AYRICA BU SİTEDE, MÜSLÜMAN OLMAYAN ÜLKELERİN, İNSAN ETİNİ KIYMA YAPIP YİYEN HABERLERİ DE OKUDUK BİZ. VE AYRICA İSLAMIN EN BELİRGİN GÜZELLİĞİ İNSAN HAKLARIDIR. . . NE DİYOR YARADAN ? KUL HAKKI İLE GELME, MASUM BİR CANA KIYMA DİYOR DEMİ ?

yanıt41
yanıt2
cihan:

bunlara basörtüsü degil .kefen bile yakismazz.ateş yakişırr.

6
60
yanıtYanıtla
Fırat:

Geri kalmış baş örtüsü senin gibilere yakışır zorla örttüğünüz suratı asık kadınlarınız zaten ateşide cehennemide yaşıyor

yanıt66
yanıt1
Para için:

Bu şeytan soyu para için herşeyi yapar yeter ki para olsun parayı ver istediğini yaptır

7
52
yanıtYanıtla
Selime:

Tabi para için yapacak hayır için mi şu rölü yapacak .şu kıyafeti giymek para için bile insanı huzursuz eder

yanıt42
yanıt3
ÖCÜ KARI:

Her şey para için. Rezil kadın.

3
54
yanıtYanıtla
Tüm 350 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title