Haberler

Fenomen Bahar Candan, alışveriş için aylık 300 bin lira harcıyor

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen Bahar Candan, "Doya Doya Moda" programına yarışmacı olarak katıldı. Candan'ın alışveriş için aylık 300 bin lira harcaması ise yarışmacıları şaşırttı.

"İşte Benim Stilim" yarışmasıyla şöhrete kavuşan Bahar Candan, TV8 ekranlarında yayınlanan "Doya Doya Moda" programının yeni yarışmacısı oldu.

KENDİSİNİ Tİ'YE ALAN YARIŞMACALARA YANIT VERMEDİ

Doya Doya Moda yarışmacıları sette Bahar Candan ile dalga geçerek ona ünlü olmadığını ve çabuk eleneceğini söyledi. Candan'ı ti'ye alan yarışmacılara Candan ise yanıt vermedi.

Bahar Candan, alışveriş için aylık 300 bin lira harcıyor

AYLIK 300 BİN LİRA HARCIYOR

Alışverişini tamamlayan yarışmacılar makyaj odasında karşı karşıya makyajlarını yaparken, dış ses Bahar Candan'ın aylık alışveriş bütçesini de açıkladı. Dış ses konuşmasında "Aylık alışveriş bütçesi bazen 100 bin bazen de 200 yüz bin lira harcıyor. Kimi aylar ise bu harcama 300 bin liraya kadar çıkıyormuş" dedi.

"BURADA 500 TL ALIŞVERİŞ YAP DA GÖRELİM"

Bunu duyan yarışmacılar, "Burası Doya Doya Moda programı! Burada 500 TL alışveriş yap da görelim" dediler.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Bahar Candan Moda Haberler

500

Yorumlar (55)

Nilgun:

Yazıklar olsun bu gibiler ve onu yetiştiren ailelere bu para nereden geliyor demezmi insan Allah akıl fikir versin.cocuklari böyle harcıyorlar ortalığa salipta.Laiklik alın size laiklik okadar zor geçinen insan varken.Rabbim ıslah etsin

12
10
yanıtYanıtla
ece:

bunun laiklikle ne alası var ya laf bulamayan da dillerine hemen laikliği doluyor. Umarım evli, değilsindir ve türemezsin senin gibi beyin ne kadar az olursa o kadar iyi.

yanıt7
yanıt3
ne alaka be abla:

zor geç, nmekle laıklıgı nasıl bagdaştırdın emerak ediyorum millet aç aç başka şeylerı sorgula bakıyım nıye açız

yanıt2
yanıt2
şeriati osman:

laiklik ile ne alası var nilgün hanım araplar şeriati yöntem ile yönetiliyorlar onlar harcamıyor mu? herşeyi rica ediyorum laikliğe bağlamayınız. teşekkürler

yanıt4
yanıt1
laik-i umumiye:

Laiklik, devlet düzeninin ve huluk kurallarının; akla, bilime dayandırılması, din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması, bireye inanç özgürlüğünün tanınmasıdır. Düşünce ve inanç alanlarının ayrılması dinin kutsallığına en uygun durumdur. . '''' zor geçinmek ? çok para harcamak? laiklik ile ne alakası var nilgün hanım

yanıt4
yanıt1
d:

bu nedir bu nasıl bir programdır rezalet belgesel yayınlasınlar daha egitici ögretici rezaler

16
0
yanıtYanıtla
Can:

Bu degirmenin suyu nerden? Bunu Savcilik arastirmali. . . . .

13
2
yanıtYanıtla
brcgkmn:

Allah sızın belanızı versın . o paraya makyaj malzemesı alacagınıza ıkı tane ac cocuk doyurunn !!!

13
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Siz harcayın fakir fukar da askıda ekmeğe muhtaç olsun Allah kabul ederim mi bu düzeni

9
4
yanıtYanıtla
sadık:

dünya imtehan dünyası kimi yiceyek kimi bakacak

yanıt3
yanıt1
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title