Haberler

Bağırsakları düğümlenen eski manken Ebru Şancı Öztürk ölümden döndü

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski futbolcusu Alparslan Öztürk'ün eşi eski manken Ebru Şancı ölümden döndü. 20 gün önce karnına saplanan ağrıyla hastaneye giden Şancı, bağırsak operasyonu geçirdiğini söyledi. Şancı zorlu günlerini "Bedenim iyileşti ruhum iyileşmedi" sözleriyle özetledi.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan eski manken Ebru Şancı Öztürk son paylaşımını 17 Temmuz'da yapmıştı. 20 gündür ortalarda görünmeyen Şancı'yı takipçileri merak etti.

ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ

Dün Instagram hesabından paylaşım yapan Ebru Şancı başına gelenleri takipçileriyle paylaştı. Meğer Şancı ölümden dönmüş.

Bağırsakları düğümlenen eski manken Ebru Şancı Öztürk ölümden döndü

"BİR SABAH ŞİDDETLİ AĞRIYLA UYANDIM"

Geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastaneden yattığını ve 8 kilo verdiğini söyleyen Ebru Şancı, paylaştığı videoda süreci şöyle anlattı; "Bir sabah şiddetli bir ağrıyla uyandım. Karnıma öyle bir kramp girdi ki bıçak gibi saplanıyor. VücuT direnci yüksek biriyimdir, acı eşiğim de yüksek benim. Dedim ki herhalde apandisit. Koştum hastaneye gittim. Doktorum ultrason istedi. Ultrasonda sır avardı ben de sabırsız biri olduğum için 'Hocam ben mide spazmı geçiriyorum bana serum takın iyi olurum ben' dedim. Serumdan sonra bir şeyim yoktu çıktım hastaneden 15 dakika sonra korkunç ağrı geri döndü."

Bağırsakları düğümlenen eski manken Ebru Şancı Öztürk ölümden döndü

"BEDENİM İYİLEŞTİ AMA RUHUM İYİLEŞMEDİ"

"Normal olmadığını düşündüm. Sonra gittim ultrason çektirdim. Hiç olmayan binde bir olan bir şeyle karşılaştık. Bağırsaklarım düğümlenmiş. Cerrahlar geldi apar topar, 'ameliyata almak zorundayız' dediler. Ameliyat oldum. Şiddetli kusmadan akciğerime pıhtı gelmiş. Gidiyordum az kalsın. Bedenim iyileşti ama ruhum iyileşmedi. O yüzden uzun süredir burada yoktum."

Bağırsakları düğümlenen eski manken Ebru Şancı Öztürk ölümden döndü

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Alparslan Öztürk Ebru Şancı Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ismail bey :

YEDİĞİNE dikkat etmesi lazım.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title