Haberler

Babaları ile Film Kızları ile Dizi!

Yıllarca Yeşilçam'da Ali Şen ve Münir Özkul ile Flim Çeken Hülya Koçyiğit, Şimdi Onların Kızlarıyla Fox'un Yeni Dizisinde Rol Alıyor.

YILLARCA YEŞİLÇAM'DA ALİ ŞEN VE MÜNİR ÖZKUL İLE FLİM ÇEKEN HÜLYA KOÇYİĞİT, ŞİMDİ ONLARIN KIZLARIYLA FOX'UN YENİ DİZİSİNDE ROL ALIYOR.

Hikayesini sinema sanatçısı Itır Esen'in yazdığı, başrolünü Hülya Koçyiğit'in oynadığı Fox'un 'Aşk Eski Bir Yalan' dizisi, Yeşilçam'ın ustaları Münir Özkul'un kızı Güner Özkul ve Ali Şen'in kızı, Şener Şen'in de kızkardeşi İnci Şeni'i bir araya getirdi.

Usta oyuncuların kızlarıyla aynı filmde oynamanın kendisine keyif verdiğini söyleyen Hülya Koçyiğit, şunları söyledi:

'Yıllarca Münir Özkul ve Ali Şen ile birlikte kamera karşısına geçmiştim. Onlarla ilgili o kadar güzel hatıralarım var ki! Bu dizide onların kızları ile kamera karşısına geçmek bana büyük mutluluk verdi. Hem Güner'e hem de İnci'ye bana değerli dostlarımdan emanetmiş gibi baktım. Yıllarca sinemada birlikte film çektiğim dostlarımın kızlarıyla şimdi televizyona dizi çekmek başka bir keyif.'

Güner Özkul ile İnci Şen de Hülya Koçyiğit ile aynı seti paylaşmanın kendileri için de büyük bir mutluluk olduğunu belirttiler.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title