Haberler

Avustralyalı Yıldız Margot Robbie, Sevgilisiyle Gizlice Evlendi

Güncelleme:

Google'ın verilerine göre 2016 yılının en çok aranan ismi olan Margot Robbie, 3 yıllık sevgilisi Tom Ackerley ile müthiş bir gizlilik içerisinde evlendi.

The Daily Telegraph'ın haberine göre, son zamanların yıldızı parlayan Avustralyalı oyuncusu Margot Robbie, 3 yıllık sevgilisi Tom Ackerley ile doğduğu kasabada evlendi.

BASININ HABERİ OLMADI

Leonardo Di Caprio ile başrolü paylaştığı Para Avcısı (The Wolf of Wall Street) filmi ile hafızalarda yer edinen, Suicide Squad (Gerçek Kötüler) filmindeki Harley Quinn karakteri ile de ikon haline gelen Margot Robbie'nin evlilik haberi sosyal medyayı sarstı. Google'ın verilerine göre yılın en çok aranan ünlü ismi olan Avustralyalı oyuncu, Tom Ackerley ile evliliğini gizlilikle gerçekleştirmeyi başardı.

TEK TAŞINI GÖSTERDİ

2013 yılında Suite Francaise filminde tanışan çift, 3 yılın ardından evlenme kararı aldı. Mütevazı bir tören ile Avustralya'nın Byron Körfezi'nde evlilik töreni yapıldı. Basından gizlenen törenden bir kare paylaşan Margot Robbie, tek taş yüzüğünü göstererek hiçbir yorumda bulunmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Leonardo Di Caprio Margot Robbie Google Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title