Haberler

Ata Demirer, Empati Programı'na konuk oldu

Güncelleme:

Ata Demirer, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati Programı'na konuk oldu. Programda yaşanmış hikayelerle empati kuran Demirer ve Taylan'ın sohbeti dikkat çekti. Ayrıca Demirer, kilo verme süreci ve yeni projeleri hakkında da konuştu.

Ata Demirer, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu, BBO Yapım'ın hazırladığı, NTV ekranlarında yayınlanan Empati Programı'nın konuğu oldu. Yaşanmış hikayelerle Empati kuran Ata Demirer ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın sımsıcak sohbeti, programa damga vurdu.

AMELİYATLA ZAYIFLAMADIM

30 kilo vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum, yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu. İzleyenler bilsin ki glisemik endeksim bozuktu, insülin direncim vardı, düzgün beslendim, spor yaptım. Bir anda da kilo vermedim, 2 buçuk yıl sürdü kilo vermem.

BURSA BÜLBÜLÜ'NÜ GİDEN YILLARIM İÇİN YAPTIM

Hikayeler hayatımızı temize ve özete çeker. Ben Bursa Bülbülü'nü tamamen o giden yıllarım için yaptım. 10-20 arası Bursa, müzisyen olmak isteyen Ata'nın etrafındaki büyük abilerini seyredişi, onların olmayacak insanlara aşık olup perişan hallere gelmeleri, dönemin rahatlığı, bol iletişimi...

Kendime hediye yapayım dedim, 70 yaşında şu filmi koyayım izleyeyim, illa eski albümleri karıştırmaya gerek yok. Benim gibi insanlar da sever dedim, herkes bir şey buldu kendinden...

BEYAZ ZAMBAKLAR'I BİRİ İÇİN YA DA ACI ÇEKEREK YAZMADIM!

Beyaz Zambaklar önemli bir hikayenin finali ama, gezerken ortaya çıktı. Muğla'dan Bozcaada'ya geçiyorum, evde de beni kimse beklemiyor... Domates, biber bir şey alayım, karnımı doyurayım dedim, evde hiçbir şey yok.

Yöre teyzelerinden biri, çiçek satıyor, kokusu bana geliyor. Ne bunlar dedim, 'Al onları beyaz zambaklar onlar' dedi. Çiçekleri koydum verandaya.

Evde çıt yok, sadece zambaklar var bana bakıyorlar, fikir verdi, tak tak filmin sahnesi çıktı, ben bunun şarkısını da yapayım dedim, Taşkın Sabah'a yolladım, 'bestesini değiştireyim ama çok güzel olacak bu" dedi.

İkimiz beraber yaptık şarkıyı. Birine bakarak, acı çekerek yazmadım o şarkıyı! Bir zambak çiçeği ve hayali karakterler yazdırdı...

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan Ata Demirer Ünlüler Televizyon Müzik Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title