Haberler

Aslı Enver Kerem Tunçeri'yi affetmedi, ilişkiye noktayı koydu

Güncelleme:

Aslı Enver, Kerem Tunceri'nin ortaya çıkan ifşa mesajlarının ardından eski basketbolcu ile ilişkisini sonlandırma kararı aldı.

Aslı Enver ile Kerem Tunçeri'nin ilişkisi, kısa sürdü. Eski basketbolcunun peş peşe ortaya çıkan ifşa mesajlarını affetmeyen Enver, ilişkiyi noktaladı.

4 KADINA ATTIĞI MESAJLAR SONRASI İLİŞKİ NOKTALANDI

İkilinin aşk yaşadıklarına dair haberler magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ardından Tunçeri'nin 4 kadına attığı mesajlar ortalığı karıştırmıştı. Henüz tanışma aşamasında olan çiftin, Tunçeri'nin peş peşe çıkan ifşalarından sonra görüşmeyi bıraktığı öğrenildi.

İkiliye yakın isimlerden alınan bilgiye göre, Enver ve Tunçeri görüşmeyi kesti.

Aslı Enver Kerem Tunçeri'yi affetmedi, ilişkiye noktayı koydu

Aslı Enver Kerem Tunçeri'yi affetmedi, ilişkiye noktayı koydu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerem Tunçeri Basketbolcu Aslı Enver Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500

Yorumlar (37)

Hıyarın birisin:

Bu ifşalar artık suç olsun ifşa eden....... lar ceza alsın

18
24
yanıtYanıtla
Berna:

Ozel hayatında bu kızın hiç yüzü gülmedi.

16
4
yanıtYanıtla
Avni:

nehaber fıstık

yanıt12
yanıt0
Aslı:

MERHABA TATLIM.

yanıt3
yanıt0
vildan:

bu kizinda sansina hep erkeklerde sikinti war insalla cok iyileri cikar karsina

14
1
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Ben hazırım

yanıt2
yanıt1
leyla:

ne bekliyordun ki Aslıcım

8
3
yanıtYanıtla
Tt:

Ucuz Adam

9
1
yanıtYanıtla
Adsiz:

İfşacı ve deger bilmez kadinlardan bir an önce vaz gecip dogru yolu bulur. Yakisikli biri kadinlarin elinde oyuncak olmasin

5
4
yanıtYanıtla
A kişisi:

Şu kızında yüzü bir gülmedi erkekten yana

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title