Haberler

    Detayı herkes yakaladı! "Bir süre yalnız kalacağım" diyen Aslı Enver erkek arkadaşıyla görüntülendi

    Güncelleme:

    Şarkıcı Murat Boz'la yaşadığı aşk nedeniyle günlerce magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Aslı Enver, bir süredir aşka kapılarını kapatmıştı. Güzel oyuncu son olarak kimsenin tanımadığı erkek arkadaşıyla görüntülendi. Erkek arkadaşının elini Enver'in omzuna atması gözlerden kaçmadı.

    Gossippasta'nın haberine göre Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra uzun bir süre aşka kapılarını kapatan Aslı Enver, gizemli erkek arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Sırtı dönük olan Enver'e eşlik eden kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

    Detayı herkes yakaladı! 'Bir süre yalnız kalacağım' diyen Aslı Enver erkek arkadaşıyla görüntülendi

    DETAYI HERKES YAKALADI

    Aslı Enver'in erkek arkadaşıyla görüntülendiği anlardaki detay da gözlerden kaçmadı. Gizemli erkek arkadaşın sol elini, Enver'in omzuna atması, aşk iddialarını güçlendirdi.

    "BİR SÜRE YALNIZ KALACAĞIM"

    Aslı Enver, geçtiğimiz aylarda özel hayatı hakkında çarpıcı bir açıklama yapmıştı. Enver, "Yalnızım, bir süre daha öyle kalmayı düşünüyorum, böyle çok da mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

    Aslı Enver'in gizemli arkadaşı!

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Aslı Enver Bağdat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (1)

    ahmet say:

    mide bulandırıcı sürekli birileriyle sevgili olmak insanın midesini kaldırmazmı

    107
    16
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title