Haberler

Aşkından Hande'ye Sürpriz

Güncelleme:

Oyuncu-manken Hande Subaşı, 28'inci yaşına sevgilisi Can Tursan'ın sürpriz partisiyle adım attı.

Sadece başbaşa yemeğe gittiğini zanneden Hande Subaşı, Asmalımescit'teki bir mekanın kendisi için hazırlandığından haberdar değildi.

Önce baş başa yemek yiyen ikili, eğlenmek için Asmalımescit'teki Torro adlı mekana girerken dostlarının alkışlarıyla karşılandı.

CAN BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Sevgilisi Can Tursan'ın mekanı kendisi için kapatıp tüm dostlarını davet ettiğini öğrenen Hande Subaşı, "Benim için gerçekten sürpriz oldu. Hayatımın en güzel doğum günü diyebilirim. Can, bu sürpriziyle beni çok mutlu etti" dedi.

Mekânı kapatan Tursan'ın bu sürprizi karşısında çok duygulanan Subaşı, tebrikleri kabul ederken "Hayatımın en güzel doğum günü" dedi.

28 yaşına girdiğini söyleyen Subaşı, "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Kısmet... Evleneceğim zaman basınla paylaşırım" yanıtını verdi. Sürpriz partiye katılanlar adasında Eda-Metin Özülkü, Ekin Türkmen-Murat Dalkılıç, Zuhal Topal-Korhan Saygıner ve Tuğba Karaca-Cömert Küce de vardı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Hande Subaşı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title