Haberler

Ünlü Oyuncu Alyssa Milano Bebeğini Emzirirken Poz Verdi

Güncelleme:

42 yaşındaki oyuncu, programa çıkmadan önce makyaj yapılırken kızını emzirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak 'Emziren Ünlü Anneler' modasına uydu.

Ünlü oyuncu Alyssa Milano, televizyon programına çıkmadan önce makyaj yapılırken bebeğini emzirdiği fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

"EMZİREN ÜNLÜ ANNE"

42 yaşındaki Milano, sunuculuğunu üstlendiği bir programın kamera arkasında bir yandan makyaj yapılırken bir yandan da kızı Elizabella'yı emzirdiği fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Böylece Milano da kuliste bebeğini emziren ünlüler arasına katıldı.

Şimdilerde adeta bir moda haline gelen emzirme fotoğrafı, Milano'nun hayranları tarafından kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

GİSELE'E ÖZENDİ

Milano'nun bu pozu Gisele Bundchen'in Instagram sayfasında yaptığı paylaşımı hatırlattı. O da birkaç yıl önce kızı Vivian'ı makyaj koltuğunda emzirirken çekilen bir kareyi paylaşmıştı.

TAKİPÇİLERDEN OLUMLU TEPKİ

Oyuncu Olivia Wilde, emzirme destekçilerine katılarak bir dergi için oğlunu emzirirken poz verdi. Oğlunun sürekli göğsünde olmasını istediğini dile getiren Wilde, Twitter'dan paylaştığı fotoğrafla pek çok takipçisinden olumlu tepkiler aldı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Alyssa Milano Olivia Wilde Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

OTTOMAN EMPIREMobil-ANDROID:

süt annem olurmusun milk mother =)

8
184
yanıtYanıtla
bende emsirsemMobil-ANDROID:

Avrupa'da hayat var arkadaş . bizimkilerde birbirlerini yiyorlar kurt Türk davası

55
104
yanıtYanıtla
holy wombat:

bide beni emzirse cok acim

15
136
yanıtYanıtla
AsiMobil-ANDROID:

Sizene sizin niye emzirsin seni kendi annene soyle emzirsin sizene istedigim gibi poz veririm

141
6
yanıtYanıtla
..Mobil-ANDROID:

mal mı bu....

68
46
yanıtYanıtla
anti-put:

inancsizlik zirvede, , maalesef bu olaylar ülkemizde oluyor, , osmanli kadin erkek dans yapacagi haberini alinca, , derhal fransaya , , osmanli hemen geliyor haberini gönderip bu rezilligi derhal önlemisti, , , , ben bu yüzden osmanliyi coooooook seviyor ve taktir ediyorum, , ,

63
30
yanıtYanıtla
Asiret seriatmobilWeb@haberler.com:

Ayip cok ayip.o cocuk ilerde büyüdügünde milletim yuzune nasil bakacak.hesap sormazmi annesinden.

48
28
yanıtYanıtla
zeynepmobilWeb@haberler.com:

Edep ya hu edep. Allahtan korkmuyor musunuz bi de bu fotografı kınayanları eleştiriyorsunuz İslam dininde kadınların örtülmesi şart haaa ben isime geldigi kadarina inanirim diyorsaniz bu fotografa olumlu yorum yapan arkadaslar tek bi lafim var. “Öyle ya cehennemin odunu kim olacak“

45
5
yanıtYanıtla
geçekler acıtırMobil-ANDROID:

eşşektede meme var

11
28
yanıtYanıtla
ORHAN:

AR DAMARI ÇATLAMIŞ BUNLARIN.

14
18
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title