Haberler

Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri Geceye Renk Kattı

Güncelleme:

Geceye katılan ünlü isimler ve ödül alanlar arasında Erkan Özerman, Müjdat Gezen, Yılmaz Morgul, Ebru Polat, Nadide Sultan ve Nurcan Sabur gibi tanınmış simalar yer aldı. 90'lı yılların ünlü sanatçıları da geceye renk katan diğer unutulmaz isimler arasındaydı. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri, sahne performansları ve samimi anlarıyla da geceyi unutulmaz kıldı.

Geceye katılan ya da dallarında ödül alan ünlü isimler arasında Erkan Özerman, Müjdat Gezen, Yılmaz Morgul, Ebru Polat, Nadide Sultan ve magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur gibi tanınmış simalar yer aldı. Ayrıca, yapımcı Hakan Eren, Halo Dayı, Kafadar ve Seda Mete gibi isimler de geceyi onurlandırarak ödüllerine kavuştular…

90'lı yılların ünlü sanatçıları Jale, Sibel Alas, Hazal ve Seçil gibi isimler, geceye renk katan diğer unutulmaz isimler arasındaydı. Etkinlik boyunca sahne alan ve ödüllerini alan bu ünlüler, geceye ayrı bir anlam katmışlardı.

Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri, sadece ödülleriyle değil, aynı zamanda sahne performansları ve katılımcıların samimi anlarıyla da geceyi unutulmaz kıldı. Bu özel gece, ünlü isimlerin bir araya geldiği ve kariyer başarılarının kutlandığı anlamlı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

Geceyle ilgili birbirinden ilginç fotoğraflar için TIKLAYINIZ...

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Erkan Özerman Nadide Sultan Müjdat Gezen Ebru Polat Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title