Haberler

Ajda Pekkan'la aşk yaşadığı söylenen Hakan Altun cephesinden ilk açıklama geldi

Güncelleme:

Hakan Altun'un kendisinden 26 yaş büyük Ajda Pekkan'la aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Altun'un menajeri ise konu hakkında açıklama yaparak aşk iddialarını yalanlayıp iki ünlü ismin iş için bir araya geldiğini söyledi.

Beyaz Tv'de Arto ile programın sunan Seren Serengil, güçlü kaynağının olduğunu söyleyerek Hakan Altun ile Ajda Pekkan'ın aşk yaşadığını ileri sürdü. Kısa sürede gündem olan aşk iddiasına Hakan Altun cephesinden cevap geldi.

"HAKAN VE AJDA AŞK YAŞIYOR"

Seren Serengil, bugün ekrana gelen programda "Bodrum'da annemin bir yakınından bu bilgiyi aldım. Kadın Ajda Pekkan'ı tanıyor. Ajda, Hakan Altun'la aşk yaşıyormuş. Mutlu olduklarını da duydum. Şimdi flört aşamasındalar" dedi.

Ajda Pekkan'la aşk yaşadığı söylenen Hakan Altun cephesinden ilk açıklama geldi

AŞK YOK KONSER VAR

Habertürk'te yer alan habere göre: Hakan Altun'ın menajeri Süleyman Çakmakçı ise iddialara açıklık getirdi. Çakmakçı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Hakan Bey ve Ajda Hanım yeni projelerinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum'da yaşadığı için projeleri için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl halk konserleri verecekler."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Ajda Pekkan Beyaz TV Arto Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (41)

Dede öldi:

İnsan nenesiyle yatarmı lan

27
12
yanıtYanıtla
...:

Banene, bizene, sizene. . .

20
3
yanıtYanıtla
çok yanlış düşünüyon:

sizene , bizene , banane olucaktı

yanıt0
yanıt0
Sahin:

Serengil müthis bir haber yakalamis S.Demirelin dedigi gibi vaami bunun millete faydasi vaami bunun cifciye faydasi vaami bunun köylüye faydasi yok ee ozaman niye haber yapiyoruz

13
1
yanıtYanıtla
Öznur yılmaz:

Yemin olsun sabah sabah çok güldüm muhteşemmm bir yorum

yanıt2
yanıt0
Ssss:

:))))

yanıt0
yanıt0
Çivici Kamil:

Seren annesindenmi haber almış ya?Biz eniştemden duydum lafina alıştık

8
6
yanıtYanıtla
Melis:

Rezalet . Telefonun başında çaresiz bunun icinmi bekliyordun

7
4
yanıtYanıtla
Deli orhan:

150 yaşında olan biri için imansız bn 35 yaşıma girdim okadın hala 68 yaşında 15 yaşındaykende o yaşdaydı estetik olmakdan gözleri kapanmıyo bu söylediginlaf o şarkıya küfür hem onlar iş için bir araya gelmişler dayı ajdaya mezar bakıyorlarmış

yanıt4
yanıt3
Kimse:

????

yanıt0
yanıt2
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title