Haberler

    Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programında ünlü konuklar

    Güncelleme:

    Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programında ünlü konuklar, haberlere konu olmuş insan hikayeleriyle empati kuruyorlar.

    Ahmet Mümtaz Taylan'ın ünlü konukları, NTV ekranlarında Empati'de her hafta başka hayatlara gidip, haberlere konu olmuş, tarihe geçmiş, insan hikayelerini görüp, onların yaşadıklarıyla, acılarıyla, mutluluklarıyla, aşklarıyla, gözyaşlarıyla; hayatlarıyla empati kuruyorlar.

    Ünlü konuklar yaşanmış hikayelerle empati kurarken, kendilerine dair bambaşka gerçekleri ortaya çıkıyor.

    Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar'ın üstlendiği programda Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve "sen olsan ne yapardın" diye soruyor.

    EKİM'DE İBRAHİM BÜYÜKAK'IN FİLMİYLE SETE ÇIKIYORLAR

    Yasemin Sakallıoğlu, İbrahim Büyükak'ın filminde yer alacağını açıkladı. Ekim ayında sete çıkacaklarını belirten Sakallıoğlu, özel hayatına dair, komedyen tatlılığıyla da detaylar verdi...

    EŞİMLE YAZIŞARAK TARTIŞIRIM

    Yasemin Sakallıoğlu, eşiyle tartışırken yazışarak daha iyi olduğunu söyleyip "Kendimi yazarak çok iyi ifade ederim. Yazmam çok iyidir.

    Eşimle tartışmalarımı yazarak yaparım, çok kaliteli tartışırım yazarken. İstediğim lafı sokabiliyorum, süslü cümleler kurabiliyorum" dedi.

    SEN ÇOK KOMİK ÇOK TATLI SEVİLMEYE LAYIK KADINSIN

    Yasemin Sakallıoğlu, boynunda çok özel bir kolye taşıdığını söyledi. Sakallıoğlu: "Kolyenin arkasında kendime söylediğim, başkalarından duymak istediğim kelimelerin baş harfleri var.

    Onu boynumda taşırım. Kendime hep şunu söylerim: sen çok komik, çok tatlı, çok sempatik, ve sevilmeye çok layık bir kadınsın.!

    ARABA KULLANAMIYORUM DİREKSİYONU NEREYE ÇEVİRECEĞİMİ BİLMİYORUM

    Yasemin Sakallıoğlu: "Çok zor ehliyet aldım. 3 kez sınava girdim. Park sorunum var, park edemiyorum. Kendime geniş alanlar arıyorum. Bir tarafa dönebilmek için direksiyonu nereye çevireceğimi bilmiyorum.

    Karar vermem gerekiyor, trafik çok yoğun kimse benim kararımı bekleyemez. Araba kullanamıyorum hala" derken de Ahmet Mümtaz Taylan'ı kahkahalara boğdu.

    30-40 YIL EVLİ KALANLAR YENİDEN DÜĞÜN YAPSINLAR

    Bence her çift, böyle 30-40 yıl evliyse, bir tane daha düğün yapmalı. Çünkü o düğünü çocuklar görmedi ya, çocuklar da görsün. Çocuklarla yapsınlar o düğünü, genişlemiş çevreleriyle...

    O zaman şahidi tanımadığınız biri olabiliyor bazen, ya da şahidinize küsüyorsunuz mesela... Benim bir arkadaşım var 4 şahidin üçüyle küsmüş. Yapılsın buradan sesleniyorum. Uzun yıllar evli kalanlar yeniden düğün yapsınlar.

    Kaynak: Magazinkolik / Magazin

    Ahmet Mümtaz Taylan Sinema Magazin Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title