Haberler

Ahmet Dursun: Merve Benim Kardeşim

Güncelleme:

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor'a veda eden Ahmet Dursun, hakkında çıkan 'Merve Aydın ile aşk yaşıyorlar' iddialarına yanıt verdi.

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor 'a veda eden Ahmet Dursun'un vedası sırasında Merve Aydın'ın "Gitme Ahmet" diyerek haykırması aşk mı yaşıyorlar dedikodularına neden oldu.
Adadan ayrıldıktan sonra ilk kez konuşan Ahmet Dursun aşk iddialarını yalanlayarak "Bizim geçen seneden dostluğumuz, abi-kardeşliğimiz vardı. Bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk, konuştuk, birbirimize moral verdik." dedi.

İşte Ahmet Dursun Survivor kameralarına yaptığı o özel açıklamalar:

"BEN AÇ DURAMAM"

Bu Survivor daha zordu. Benim zaten açlıkla ilgili sıkıntılarım var. Ben çabuk acıkıyorum. Bu sezon Survivor'da ödüller daha zor ve yavaş ilerledi. Önce ayağım sonra midem derken istediğim performansı gösteremedim. Ama talihsizlikler olmasaydı ben ilk 3'e girerdim.

"HAKAN HATİPOĞLU YALANCI"

Hakkında çok fazla şey söyleyemem çünkü tanımıyorum kendisini. Ama yaklaşımı, hareketleri, yalancılığı, hatta Tolga Karel'e benzetiyoruz denildiğinde ben Tolga'nın yarısı bile olamaz dedim. Kankası Merve Oflaz'la zaten daha önce kurmuşlar buraya gelmeden önce. Aynı adaya düştüler. Zaten yapmak istediklerini de yapıyorlar.

"MERVE BENİM KARDEŞİM"

Bizim geçen seneden dostluğumuz, abi-kardeşliğimiz vardı. Bu sene birbirimize çok ihtiyacımız oldu. Biz Merve'yle dertleştik herkes uyurken oturduk konuştuk birbirmize moral verdik. Benim orda olmayışım sadece Merve'yi değil, Anıl'ı, Almeda'yı, Pascal'ı da etkileyecek. Ben onlardan "birlik beraberliğinizi bozmadan benim yapmak istediğim şeyi yapmaya gayret edin." dedim.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ahmet Dursun Tolga Karel Merve Oflaz Merve Aydın Magazin Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500

Yorumlar (45)

tuğçe:

Ahmet dursun adam gibi adam.

15
32
yanıtYanıtla
AKKAYA:

AİLE TOPLUM AHLAKINI BOZAN İFFETSİZ REZİLLER CEHENNEM TOPLULUĞU

25
12
yanıtYanıtla
TubamobilWeb@haberler.com:

Ayy cok merak ediyodum bu ne sacmalik ya biktik sizin sacma heberlerinizden.

28
7
yanıtYanıtla
S.TunmobilWeb@haberler.com:

Ya insanlar gerçekten böyle kör olabilir mi normal hayatimizdda bile en çok bizi yikan şey dostun kazigidir. Bunu düşünürsek zaten can ciğer olması saçma olurdu şu an verilen tepki gayet normal. Sizi birbirinize cakistiricam diyen adam suçsuz ama gecen seneden beri haketmedigi halde haksizliga uğrayan kiz suçlu yok böyle bi dünya. Geldiği günden beri kimseye oyun vermemeye calisiyor ve hakkiyla kazaniyor. Basari sadece güç değil basari ayni zamanda karakter. Ne çok sıkı faniyim ne başka birşey ama haksizliga tahammül edemiyorum. İnşallah SERENAY birinci olur. Basarinin yaninda karakteriyle gurur duyulmasi lazim. Gecen sene sirf kimse görmesin diye arkalara gidip ağlayan serenay suçlu ama konseyde ortaligi yakan gitm diye aglayan merve a. Suçsuz. Kimse kusura bakmasin gecen sene de serenay ağlamaktan hareket edemez haldeydi. Bu kadar insan nasil olur da böyle şeyler düşünür inanamiyorum. Tek bildiğim gerçek insanların kirletemeyecegi tek şey iyilerin vicdanidir. YOLUN ACİK OLSUN SERENAY İNŞALLAH 1. OLURSUN

18
16
yanıtYanıtla
NİTROJEN:

SERENAYIN GEÇEN SENE PERFORMANSI DÜŞÜKTÜ CANIM KUSURA BAKMA, MERVE AYDIN DA BUNA GÖRE KARAR VERDİ ZATEN, DOĞRUSU DA BUYDU BENCE. .

yanıt16
yanıt18
MERVE:

Sonuçta bir yarışmaydı ve Merve de performansa göre tercih yaptı, doğru olanda buydu, takımda en güçlü bayan Merve Aydın, diğerleri de onun kadar başarılı olsun ondan sonra konuşsunlar onu göndermeye kalksınlar, ağlamakla zırlamakla olmuyor bu işler, bende haksızlığa karşıyımdır ama bu bir yarışma. . .

yanıt8
yanıt10
merve aydın all star number one:

hiçbir zaman merve seranayın yakın dostu olmadı adada merve herkzle iyi gecnıyordu seranaylada aynı mesafede duruyordu ta ki serenayın yakın dostu duygu gidene kadar baktı adada yakın dostu kalmayınca merveyle yakınlastı merve her zaman orda bır yarısın ıcınde oldugunun farkınddaydı cok ıyı yarısıyordu bana göre birinciliği hakeden merveydi öle bir kızın turabi gibi birle yarısıp onu defarla yenmesı bile buyuk bır zaferdır belki kiişiliği sempatık gelmeyebilir ama survıvor bir yarsmaysa merve övgü hakediyor merve sernayı gödererek takımı düşünerek verdi seranay cok güzçlü değildi sonucta onun yerine ahmet dursun yada gökahnı yazsaydı o zaman bencıllık yapıp profesyonellğine ayıp etmiş olurdu en iyi karar dı serenayın gitmesi . hiç bir zamanda söz de wermedi serenay ona dewamlı yanasıyordu

11
18
yanıtYanıtla
genç:

Atamız nedemiş? ''''Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim''''Merve Aydın sporcunun Ahlaksızı.

yanıt26
yanıt12
uyanık turabi seni:

gökhan yada merve 1. olmalıydı. fakat turabi ne dedi; ben ezildim, dışlandım, horlandım vs. anadolu genci edebiyatıyla trubünlere oynadı ve sms leri kazandı

yanıt9
yanıt14
aslı:

arkadaşlar turabi 1. olduda ona oyları kim verdi herkes turabinin duygu sömürüsü yaptığını biliyorda nerden geldi bu oylarda 1. oldu uzaydan gelecek hali yok

yanıt2
yanıt2
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title