Haberler

Acun Ilıcalı, Survivor finalinde yapılacak ilkleri anlattı

Güncelleme:

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2020'de finale sayılı günler kala bir isim daha adaya veda etti. Elenen ismin açıklanmasından önce konuşan Acun Ilıcalı, Survivor finalinde neler olacağını ve yapılacak ilkleri konseyde paylaştı.

Tv8'in reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor'da finale sayılı günler kaldı. Eleme heyecanın yaşandığı gecede bir isim daha adaya veda etti.

ACUN ILICALI, FİNAL ROTASINI YARIŞMACILARA AKTARDI

Elenen ismin açıklanmasından önce konuşan Acun Ilıcalı, Survivor'ın final rotasını yarışmacılara aktardı. Bu akşam bir elemenin yaşanacağını belirten Acun, yarın ve ertesi günde bir dokunulmazlık oyununun oynanacağını ifade etti.

Yaşanacak iki konseyin ardından perşembe günü bir vedanın daha yaşanacağını aktarıp cuma ve cumartesi günü Survivor tarihinde bir ilkin yaşanacağını söyledi. Cuma ve cumartesi günleri kalan dört yarışmacı arasında oynanacak oyunların canlı yayınlanacağını söyleyen Ilıcalı aynı şekilde oylamalarında canlı bir şekilde olacağını belirtti.

"FİNALE KALAN YARIŞMACILAR İSTANBUL'A BENİMLE DÖNECEK"

Ilıcalı sözlerine şu şekilde devam etti:

"Pazar akşamı kalan 3 yarışmacı oylanacak ve finale kalan iki yarışmacı konsey sonrası pazartesi günü İstanbul'daki finale benimle beraber gidecek. Ayrıca pazar günü finale kalan isimler eski yarışmacılar ile bir yüzleşme yaşayacak"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Tv8 Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (10)

Muzaffer:

sen 6 dokunulmazlık oyununun 5 ini kazan sonra elen, sizin formatınızı yiyim hicmi kafanız basmıyo , seneye 4 tane manken 3 tane instegram fenomeni getirin sms e sokun kazanan şampiyon olsun ne survivor ya hikaye anlatmayın bize , busene mecbur seyrettik bidaha tövbe

3
2
yanıtYanıtla
BRO:

Yarışma SURVİVOR olmaktan çıkmış SMS YARIŞMASI''na dönmüştür.

5
0
yanıtYanıtla
devlet başkanı:

bir program, bir kanal ve kanal sahibi/program yapımcısı ancak bu kadar öne çıkarılabilir. devam ülkem, aynen devam survivor hayatlarınızı kurtaracak. . .

2
0
yanıtYanıtla
evlerinin önü maydanoz:

hiç zahmet etmeyiniz acun bey artık biz size gelmeyeceğiz.

1
1
yanıtYanıtla
Muzaffer:

Acun kardeşim boşu boşuna masrafa girme çakma bir tatil köyü kirala üçdör tane manken birkaçtana instegram fenomeni koy üçdörttanede paraylan iyi yarışmacı bul , zaten o iyi yarışmacılar elenecek sonra sms ve şampiyon ne survivor kandırmayın bizi

2
0
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

BIKTIK ARTIK ACUN BIKTIK BU SURVİVOR İŞİNDEN. YENİLİKÇİ OL BİRAZ, YALAN RÜZGARINA DÖNDÜRDÜN BU İŞİ USANDIK YA.

1
0
yanıtYanıtla
Serhat:

Sercan gitti çakma survivor kim olacak bakalım.

1
0
yanıtYanıtla
Karakter:

Sercan diye Ler !! Sizde anaavrat kufretmek mubahmi!!!baciniz yasindaki kiza asilmak iftira atmak Mubahmi!!! O zaman sizin mideniz bayagu bi genismis!!!

0
1
yanıtYanıtla
deniz:

acun seni görmeye tahammül edemiyorum.

0
1
yanıtYanıtla
gül:

malesef biz insanlar boş işlere para kazandırıyoruz kolundaki saat rahat yaşantısı evler yatlar kimin sayedinde .1 yıldırlı izlemiyorum izlemiycem bana birşey vermiyo yarışmaları sadece bizlerden para gidiyor hergün aynı yarışma sadece kim 1 rinci

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title