Haberler

Ekranlara kilitleyecek MasterChef Türkiye için geri sayım başladı

Güncelleme:

Survivor'da finale adım adım yaklaşılırken Acun Ilıcalı'nın sevilen projesi MasterChef Türkiye, yeni sezonuyla ekranlara gelecek. Ayrıca yarışmanın jürileri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'yla yola devam edilecek.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programları arasında yer alan MasterChef Türkiye'den sonunda hayranların beklediği haber geldi.

TANITIM FİLMİ GELDİ

Her yıl Survivor'un final yapmasıyla ekranlara gelen MasterChef yarışması için geri sayım başladı. Büyük kitleler tarafından takip edilen yarışmadan yeni sezonun ilk tanıtımı geldi.

JÜRİ KOLTUĞUNDA DEĞİŞİKLİK YOK

Söz konusu tanıtım filmi; Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna etiketleri ile yayınlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı masterchef Tv8 Haberler

500

Yorumlar (2)

haksız mıyım:

harbi sevmiyorum bu adamı. zerre kadar işe yarar bir işi yok. hoplayıver çeğirge zıplayıver çekirge. hayatı zaten babası yaşındaki kızları kovalamakla geçiyor. ANLAMADIĞIM ASIL MESELE ŞU: bu kadar faydasız ve İslama göre haram işlere bulaşan birini bizim islamcıların bir kısmının bu adama değer vermesi.... bu ne perhizzzz bu ne lahana turşusu. herhalde acuna namazı, hnaımlarına da örtünmeyi tavsiye etmiyorlar muhabbetlerinde

18
7
yanıtYanıtla
Yıldırım Bayazıt Yaylak:

Keşke faydalı bir program yapsaydın ACUN...!

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title