Haberler

ABD'de yaşayan Tolga Karel, ülkeyi kötüleyen Sermiyan Midyat'a küfretti

Güncelleme:

Yıllardır Amerika'da yaşayan oyuncu Tolga Karel, sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Sermiyan Midyat'ın ABD'yi kötülediğini duyunca demediğini bırakmadı.

Yıllar önce yayınlanan Yaprak Dökümü dizisiyle adını hafızalara kazıtan Tolga Karel, oyunculuğu bırakarak Amerika'ya yerleşti. 2016 yılında yerleştiği ülkede tur şoförlüğü yapmaya başlayan Karel, Türkiye'de yaşanan gelişmeleri de yakından takip ediyor.

DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

Karel, oyuncu sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündeme gelen Sermiyan Midyat'ın ABD'de çektiği videoyla ülkeyi kötülediğini duyunca sessiz kalamadı. Bir takipçisinin hatırlatmasıyla konu hakkında fikirlerini söyleyen Karel, eleştirinin dozunu kaçırarak "S....n gitsin. Yaranmak için ne yapacağını şaşırmış it. Ben ne ekmek yediğim yeri kötülerim ne de memleketimi kimseye ezdiririm. Şunu da söyleseymiş ya videoda; Sermiyan Midyat, Türkiye'de kadın dövdüğünde elini kolunu sallaya sallaya geziyorsun, gel o kadına şiddeti burada Amerika'da yap bakalım nereden ne alıyorlar" dedi.

ABD'de yaşayan Tolga Karel, ülkeyi kötüleyen Sermiyan Midyat'a küfretti

"AMERİKA'YI GÖRÜNCE ÜLKEMİN KIYMETİNİ ANLADIM"

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 1 yıl sonra yurt dışına çıkan Sermiyan Midyat, ülkede pandemi sonrası yeterince önlem alınmadığını görünce yayınladığı videosunda "Herkesin süper güç dediği Amerika'da gördüklerimden sonra memleketin kıymetini çok daha fazla insan fark ediyor. Bu bir düşünce değil, gözlem ve tespittir. Gerçekten memleketteki tüm sağlık çalışanların, hekimlerin, emekçilerin, Sağlık Bakanlığı'nın, hükümetin, Cumhurbaşkanımızın, gösterdiği hassasiyet, emek, çaba gerçekten teşekküre ve takdire şayan" ifadelerini kullanmıştı.

ABD'de yaşayan Tolga Karel, ülkeyi kötüleyen Sermiyan Midyat'a küfretti

ABD'de yaşayan Tolga Karel, ülkeyi kötüleyen Sermiyan Midyat'a küfretti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sermiyan Midyat Tolga Karel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (113)

Tolga Karel:

Ben ne ekmek yediğim yeri kötülerim nede kendi ülkemi diyip bizim ülkemizde kadına şiddet var amerikada yok diyerek kendi ülkesini kötüleyen Tolga karel senide unutmayacağız

47
38
yanıtYanıtla
Demokrat:

Tavsan daga küsmüş,dagin haber olmamis :)) sen unutmazsan kac yazar

yanıt0
yanıt4
cem:

yalan mi dedi Tolga. hergun bir kadin olduruluyor ulkemizde. yalanmi demis adam. kafanizi kumdan cikarmayin. cikaranlarida unutmayin

yanıt7
yanıt3
EBRU:

SERMİYAN DOĞRU SÖYLEMİŞ. TÜRKİYEDEN BİHABER KALMIŞSIN TOLGA. SAÇMALIYORSUN

29
32
yanıtYanıtla
Can:

Tolga gevezelik yapmış.Neymiş kadın dayak yerseymiş miş... Ulan polis her gün neredeyse suçsuz siyahileri öldürüyor. Bunu da yazsaydın.

47
14
yanıtYanıtla
The barbarıan:

Siyahi dediklerin pislik insanlar. American polisine madalya vermek lazım.

yanıt0
yanıt4
İZMİRLİ:

Elma ile armut karışmış. Sermiyan Sağlık açısından değerlendirmiş. Türkiyenin sağlık sisteminin dünya genelinde çok çok iyi olduğunu herkes biliyor zaten. Amerikanın sağlık sistemininde çok kötü olduğu biliniyor. Bilinen gerçeği göz önüne sermiş. Adalet, Eğitim, Ekonomi vs. konularda da bizim eksiklerimiz de var.

51
9
yanıtYanıtla
The barbarıan:

Yok yaaaa? Demek öyle? Demek eksklerin var? Huhahahahahahahahahahahahahaha :-) ;-) :-) ;-)

yanıt0
yanıt1
biri:

Aferin Tolga şimdi tüm (sözde) kadın savunucular sana destek verecek. Nerden vuracağını biliyorsuuuun. Ettiğin küfürden ne kadar modern ve demokratik olduğunu belli ettin. Amerika''dan dönme. Seninkiler hükümeti kurduğunda biz sana haber veririz yurda dönersin. Sen ordan muhalaefet yapmaya devam et şimdilik. Arayı açma sakın. . .

42
18
yanıtYanıtla
cem:

Kimseye yalakalik yapmadan adam gecimini sagliyor. sanami soracak ne zaman donup donmeyecegini. Sen git 2011 den beri hava da olan yerli ucagimizla ve altay tankimizla gonulleri feth et simdi.

yanıt5
yanıt6
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title