Haberler

9 yıl sonra ekranlara dönen İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu

Güncelleme:

9 yıl sonra ekranlara dönen ve reytingleri altüst eden İbo Show'un ikinci bölüm konukları da bomba gibi. Hülya Avşar, Demet Akbağ, Olgun Şimşek ve Kubat'ın konuk olacağı İbo Show, 21 Kasım Cumartesi günü Star TV'den yayınlanacak.

Uzun bir aranın ekranlara dönen ve ilk bölümü ilgiyle takip edilen İbo Show'un 2. bölümü, Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Cumartesi akşamları saat 20.00'da ekranlara gelen İbo Show'un bu haftaki konukları Hülya Avşar, Demet Akbağ, Olgun Şimşek ve Kubat olacak. 2. bölüm fragmanı yayınlanan İbo Show'a Hülya Avşar ile İbrahim Tatlıses'in 'Mavi Mavi' düeti damga vurdu. Fragmanda, Hülya Avşar'ın söylediği şarkıyla duygulanan İbrahim Tatlıses'in gözyaşları dökmesi dikkat çekiyor.

İLK BÖLÜM SOSYAL MEDYAYI ALTÜST ETMİŞTİ

Programın ilk bölümünde konuklar Şafak Sezer, Kutsi ve Deniz Seki'ydi. Ancak bu isimler tesadüfi olarak çağrılmadı. İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıya uğradığı 14 Mart 2011 yılında son konukları Deniz Seki ve Kutsi olmuştu. Elbisesi ve şarkılarıyla geceye damga vuran Sibel Can sosyal medyayı da altüst etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Olgun Şimşek Demet Akalın Hülya Avşar Haberler

500

Yorumlar (107)

Mehmet:

şu rezil adamı ne you tube ta nede tv de görmek istemiyoruz.Aşırı itici

30
19
yanıtYanıtla
???:

Seni görmek istemiyorum artık !

25
12
yanıtYanıtla
ZaZa:

Cok basit kanal degistir, takma beyin.

yanıt4
yanıt2
İmparator:

Beğenmeyen beyenmez, Kimseyi beğendirme gibi bir niyeti yok. Bırakında beğenenler ve özleyenler izlesin arkadaşlar, Muhalefete gerek yok.

16
19
yanıtYanıtla
kerem kartal:

kendi icin deilde ses manyak abi

yanıt0
yanıt0
Gamze korkmaz:

Hoşgeldin imparator seni yine ekranlarda görmek ne guzel

15
18
yanıtYanıtla
Mehmet:

neslinizin tükenmesi dileğiyle gamze

yanıt11
yanıt5
şafak:

allah akıl fikir versin sana gamze

yanıt11
yanıt1
Erdi:

Gamze hanımla katıliyom sacma diziler saçma pırogramlar insanin piskolojisini bozuyorlar ibo şov en azından millete muzik ziyefeti veriyor muzik ruhun gıdasıdır su an ibo şovda kaç kisi evine ekmek götürüyo özel hayatı beni ilgilwndirmez o kadar kişi ekmek yiyo siz ona bakın

yanıt0
yanıt1
Mine:

Yine diyorumki Seyretmiyecegim Asla

14
16
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title