Haberler

2021'in aşk bombası: İclal Aydın, Erdinç Gülener ile ilişki yaşıyor

Güncelleme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İclal Aydın'ın Kırmızı Oda dizisinde rol alan Erdinç Gülener ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Ege'nin Hamsisi isimli dizide başrol oynayan oyuncu İclal Aydın, dizinin final yapmasıyla ekranlardan uzaklaştı. Pandemi sürecini evinde geçiren 49 yaşındaki güzel oyuncu, yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla gündeme geldi.

FAKÜLTE YILLARINDA TANIŞTILAR

TV00'de yer alan habere göre, İclal Aydın gönlünü kendisi gibi oyuncu Erdinç Gülener'e kaptırdı. Aydın ve Gülener'in Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi yıllarından tanıştıkları ve ortak arkadaşları sayesinde de yıllar sonra görüşmeye başladıkları öğrenildi. Kısa sürede magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiasına ünlü oyunculardan henüz bir açıklama gelmedi.

KIRMIZI ODA'DA OYNUYOR

Kurtlar Vadisi, Kertenkele, Çukur gibi başarılı yapımlarda oynayan Erdinç Gülener, şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde rol alıyor.

2021'in aşk bombası: İclal Aydın, Erdinç Gülener ile ilişki yaşıyor

2021'in aşk bombası: İclal Aydın, Erdinç Gülener ile ilişki yaşıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erdinç Gülener Ege Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (17)

magazin dunyası:

magazin dünyasında aşk yaşıyor derler ve böylece zina denen haram oğlu haram meşru gösterilir hale geldi hatta sıradanlaştı Hz. Allah akıbetimizi hayretsin ama bu gidişle pek hayırlı neticeler görünmüyor. yaşanan tabiii ve gayri tabii olaylar neden oluyor dendiği zaman gerici olur insanlar

18
0
yanıtYanıtla
Müezzin:

İnsan beğendiği ile evlenebilir başkasını ilgilendirmez. Evlilik sorumluluk gerektirir. Sevdiğimiz insanları üzmemek gerekir. Birde dini boyutu var. Helal ve haram konuları öğrenmek bizi iki dünya da da gereklidir. İnsanlar ın özeli basında olmamalı rahatsız edici

13
2
yanıtYanıtla
johhny:

Güzel kadın

9
3
yanıtYanıtla
taksici:

yahu ne aşkı bu nikahsız birliktelikzinadır ahlaksızlıktır bunun ismi aşkmı oldu

8
2
yanıtYanıtla
güzeeel:

iyi güzel hoş aman ne hoş ne hoş

6
1
yanıtYanıtla
hoşt:

hoşt

yanıt4
yanıt1
Yahyas:

Durmak yok, aşk var.

5
2
yanıtYanıtla
bingöllü:

bence dünyanın en güzel kadınlarından kendileri.

1
5
yanıtYanıtla
turxycy:

tursu olmustur lolo

yanıt0
yanıt2
Sakaryalı Hatun:

Yarışmacılara başarılar. :))

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title