Haberler

2,5 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Kutsi, gizlilik kararı aldırdı

Güncelleme:

2 buçuk sene önce nikah masasına oturan Kutsi ile Sibel Ülker çifti boşanma kararı aldı. Ülker, "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" iddiasıyla boşanma davası açarken Kutsi de davanın basında yer almasını önlemek için gizlilik kararı aldırdı.

2019 yılında Benim Adım Melek dizisinde başrolü oynayan Kutsi, çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker ile sette tanışarak nikah masasına oturdu. Evliliklerini basından uzak tutan ikili boşanma kararı aldı. Davayı Ülker açarken Kutsi de boşanma haberlerinin basında yer almaması için gizlilik kararı aldırdı.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Üvey Anne dizisinde rol alan Kutsi, boşanma haberleriyle gündeme geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; ayrılık kararı alan Sibel Ülker, "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" iddiasıyla boşanma davası açtı. Boşanma haberlerinin ardından sessizliğini koruyan şarkıcı ve oyuncu Kutsi ise duruşmanın basına yansımaması için mahkemeden gizlilik kararı aldırdı.

PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRMIŞTI

2021'in mart ayında Kutsi ile nikah masasına oturan Sibel Ülker, sosyal medya sayfasından kadına şiddetle ilgili bir paylaşım yapmış, ardından paylaşımının yanlış anlaşıldığını açıklamıştı.

2,5 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Kutsi, gizlilik kararı aldırdı

2,5 yıllık eşinden boşanmaya hazırlanan Kutsi, gizlilik kararı aldırdı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kutsi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

demokratik ülkelerde bu tip haberlere gizlilik kararı aldıramazsın bir şeyler gizlemek saklamak isteyen yukarıdan aşağıya gizlilik kararı aldırıyor bu kararı oyuncağa çevirdiler

4
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title