Haberler

107 Kilo 500 Gram Toz Esrar Ele Geçirildi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerince Düzenlenen Bir Operasyonda 107 Kilo 500 Gram Toz Esrar Ele Geçirildi.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince düzenlenen bir operasyonda 107 kilo 500 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanıp gözaltına alınan 1 kişi çıkartıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkari Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Yüksekova ilçesinde ikamet eden A.Ç. isimli şahsın ikametinde ve iş yerinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve bu uyuşturucu maddeyi Batı illerine sevk edileceği yönünden istihbarat bilgileri elde edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, 'Yağmur-30' kod adlı planlı operasyon ile şahsın ikametinde ve iş yerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 107 kilo 500 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili A.Ç. isimli şahıs yakalanarak 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

(FT-MET-Y) 07.04.2008 12:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title