Haberler

Maganda Kurşunu ile Yaralanan Köpek Ameliyat Edildi

İZMİT'te iddialara göre silahla vurulan bir köpek, ihbar üzerine alınarak götürüldüğü Kocaeli Büyükşehir Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ameliyat edildi.

İZMİT'te iddialara göre silahla vurulan bir köpek, ihbar üzerine alınarak götürüldüğü Kocaeli Büyükşehir Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ameliyat edildi.

Halkevi mevkinde dün akşam saatlerinde maganda kurşunu ile vurulduğu iddia edilen bir köpek zabıta ekiplerince Kocaeli Büyükşehir Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürüldü. Köpeğin sol bacağından kurşunun girip çıktığı belirlenirken köpek bugün ameliyata alındı. Yaklaşık bir saatlik ameliyatla köpeğin yarası tedavi edildi.

Kocaeli Büyükşehir Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görevli Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınaktan sorumlu veteriner hekim Mehmet Çetinkaya "Dün bize bir köpeğin kurşun yaralanması ihbarı geldi. Bizde İzmit Belediyesine haber verdik ve ekipler ivedi şekilde köpeği bize getirdiler. Sağlık muayenelerini yaptıktan sonra bugün operasyona karar verdik ve operasyonu gerçekleştirdik. Yara yeri kürek kemiğinin üst tarafında bir kurşun yaralanması olduğunu tespit ettik ve kurşun üstten girmiş alttan çıkmış. Biz tabi hemen yara bölgesini açtık. Yara bölgesini açtığımız zaman kemik dokuda ve yumuşak dokuda travma ve zedelenme olduğunu tespit ettik. Bunları temizledik ve eski haline olabildiğince getirmeye çalıştık ve tekrar yara dokuyu kapattık. Şu anda köpeğin durumu çok iyi durumda. Hayati bir tehlikesi yok. Aynı zamanda köpeğimizin kısırlaştırma işlemini de gerçekleştirdik. Yaklaşık 10 günlük bir istirahat süresi geçirecek iki operasyon geçirdiği için on gün sonra tekrar doğaya çıkıp koşup oynayabilecek hale gelecek." diye konuştu.

- Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çetinkaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title