Haberler

Maçın Ardından

Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, 0-0 berabere tamamladıkları Trabzonspor maçında iyi oynayamadıklarını söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander, 0-0 berabere tamamladıkları Trabzonspor maçında iyi oynayamadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Elmander, "Genel olarak çok iyi bir maç çıkardığımız söylenemez. Belki günümüzde değildik, belki bazı bölümlerde biraz şahsi oynadık gibi geldi. İşimizi zorlaştırdık. Biraz da gergindik sanırım" ifadelerini kullandı.

Yaşanan gerginliğin nasıl atlatılabileceği yönündeki bir soru üzerine, esprili bir şekilde, "Tam anlamıyla cevabını bilsem, hocama söylerdim" diyen İsveçli oyuncu, "Her zaman takip etmek, edilmekten daha kolay. Arkamızdan Fenerbahçe geliyor ve şu anda fark 3 puan. Bu sistemde hemen kapanabilecek bir fark" yanıtını verdi.

Elmander, Fenerbahçe maçında olduğu gibi Trabzonspor maçında da çok gol pozisyonuna girmelerine karşın, sonuca gidemediklerini hatırlatarak, bu gibi durumların futbolda yaşanabildiğini vurguladı.

-Emre: "Bu beraberliği hiç hesaba katmamıştık"-

Sarı-kırmızılı ekibin genç futbolcusu Emre Çolak, Trabzonspor'a karşı önemli puanlar yitirdiklerini dile getirerek, "Bu beraberliği hiç hesaba katmamıştık ama kendi sahamızda şanssız iki maç oldu. Bir türlü gol atamadık. Pozisyon da bulduk ama olmayınca olmuyor" diye konuştu.

Önlerinde 2 maç kaldığını aktaran Emre, "Kazanıp önümüze bakacağız. İnşallah şampiyon oluruz. İki maçımızı da alıp şampiyon olabiliriz, bu gücümüz var" dedi.

Eboue ise skordan dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Kendi sahamızda çok önemli 2 puan kaybettik. Bunu bir kenara bırakmalıyız. Önümüzde önemli bir Beşiktaş maçı var. Tek yapmamız gereken kendimiz gibi oynamak" değerlendirmesini yaptı.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Johan Elmander Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title