Haberler

Maçın Ardından

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 6-0 yenilen Trabzonspor'un teknik sorumlusu Taner Yılmaz, çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 6-0 yenilen Trabzonspor'un teknik sorumlusu Taner Yılmaz, çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını belirterek, "Her şey ortada. Trabzonspor açısından çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktık." dedi.

Oyuncuların bir çoğunun sakat ve cezalı durumda olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu yüzden gençlere şans vermek zorunda kaldık. Bu kadar sayıda genç oyuncuya şans vermek dezavantaj. Gençleri kazanalım derken, kaybetme noktasına geliyorsunuz. Daha iyi bir Trabzonspor için az sayıda oyuncuyu kullanarak onlardan fayda sağlayacakken, 8 oyuncuyla oynayarak onlara da haksızlık ettik. Yeni sezonda yönetim, gereken değişikliği mutlaka yapacaktır. Büyük bir camiamız var. Trabzonspor dibe vurmuş gibi gözükse de en kısa sürede toparlanarak eski günlerine dönecektir."

Çalımbay: "Rakiplerimizin çoğunu geçtik, hakemleri geçemedik"

Avrupa kupalarına katılma hedefini gerçekleştiremeyen Kasımpaşa'da ise teknik direktör Rıza Çalımbay, üzgün olduklarını ifade ederek, "Trabzonspor'un tam kadro olmaması, bizim de iddiamızın olması böyle bir farkı getirdi. Yoksa Trabzonspor'u burada böyle skorla yenmek çok zor bir şey. Bunu yıllarca futbolculuk ve antrenörlük hayatımda yaşadım." ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın hak ettiği yerde olmadığını dile getiren Çalımbay, hakemlerden dert yanarak, şunları söyledi:

"Trabzonspor da hak ettiği yerde değil çünkü iki takıma da çok büyük haksızlık yapıldı. Hakem hataları konusunda hangi maçı sayacağımı bilemiyorum. Deniz (Çoban) hoca, hakemliği bıraktığı maçta (Kasımpaşa-Çaykur Rizespor) o penaltıyı vermese, biz şu anda Avrupa'daydık. Galatasaray maçındaki golümüz, Trabzonspor maçındaki penaltı, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, bir sürü maç var. Kasımpaşa bu sezon Avrupa'ya gidemiyorsa, en büyük engel hakem arkadaşların yaptığı hatalar."

"Merkez Hakem Kurulu'nun bu sene bana göre bir tedbir alması gerekiyordu" diyen Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bütün maçları seyrediyorum. En az 10 hakem arkadaşın, Süper Lig'de işi yok. Bugün bizi engellediler, belki Trabzonspor'u da engellediler. Seneye bakalım kimi engelleyecekler? Biz mücadeleden hiç kopmadık. Bir ümidimiz kaldı diye uğraştık ancak olmadı. Rakiplerimizin çoğunu geçtik ama maalesef bu sene hakemleri geçemedik."

Kaynak: AA / Spor

Taner Yılmaz Trabzonspor Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title