Haberler

Macera Tutkusu Sinan'ın Sonu Oldu

ABD'nin Orlando Şehrindeki "University Of Central Florida"da (Ucf) Okuyan Sinan Südaş, Macera Tutkusunun Kurbanı Oldu.

ABD’nin Orlando şehrindeki "University Of Central Florida"da (UCF) okuyan Sinan Südaş, macera tutkusunun kurbanı oldu. Südaş bir partide içip eğlendikten sonra gece yarısı kanoyla açıldığı gölde boğularak öldü.

ABD’de okuyan Sinan Südaş, bir doğum günü partisi için gittiği New York yakınlarındaki "Camp Pontiac"ta uzun süre eğlenip içki içtikten sonra, gece yarısı bir arkadaşı ile birlikte ayrı ayrı kanolara binerek göle açıldı. Dedektif Gary Mazzano’nun verdiği bilgiye göre, iki gencin kullandığı kanolar bir süre sonra ters döndü. Her ikisi de yaklaşık 25 metre mesafede olan kıyıya yüzmeye başladılar. Ancak, Sinan’ın Arizonalı arkadaşı bir süre sonra karanlıkta Sinan’ı kaybetti. Kıyıya döndüğünde ise bir daha Sinan’ı göremedi. Derhal kampa dönen genç, arkadaşlarına Sinan’ı gölde kaybetiğini söyleyerek yardım istedi. Ellerinde fenerlerle Sinan’ı karanlık gölde aramaya başlayan gençler polise haber verdiler. Dalgıçların da yardımıyla polisler 2 saat sonra Sinan’ın cesedini buz gibi suyun içinden çıkardılar. Türkiye’nin New York başkonsolosluğunun yardımı ile Adana’daki babası Mehmet İbrahim Südaş ve anne Ayşen Südaş’a üzücü haber verilirken aile yılın son gününde aldıkları bu haberle perişan oldu.

Tenis meraklısıydı

Tarsus Amerikan Koleji’ni bitirdikten sonra Orlando’da "UCF"de okumaya başlayan Sinan, Türkiye’de başlattığı tenis tutkusunu bu ülkede de devam ettirdi. Üniversitenin tenis takımında yer alan Sinan, Florida eyaleti içinde pek çok müsabakada okulunu en iyi şekilde temsil etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title