Haberler

Maaş Gerginliği Nedeniyle Kayıp Kız İçin Anons Yapılamadı

Hakkari Belediyesi Çalışanlarının Maaşlarını Alamaması Yüzünden Kurum Binasında Yaşanan Gerginlik Sürerken, Kayıp Bir Kız Çocuğunun Ailesinin Bulunması İçin Belediyeye Getirilmesi İse İlginç Görüntülere Sahne Oldu.

Hakkari Belediyesi çalışanlarının maaşlarını alamaması yüzünden kurum binasında yaşanan gerginlik sürerken, kayıp bir kız çocuğunun ailesinin bulunması için belediyeye getirilmesi ise ilginç görüntülere sahne oldu.

Bir sivil polis memuru, çalışanlar arasında sert tartışmaların yaşandığı belediye binasına ailesini bulmak için ağlayan bir çocuğu getirdi. Belediye çalışanları kız çocuğunu yanlarına alarak binanın ikinci katında bulunan ilan ve reklam servisine götürdü ve buradan anons yapmak istediler. Ancak belediyedeki gerginlik nedeniyle ilan servisi kapalı olunca kayıp kız çocuğu için anons yapılamadı.

Dört yaşında olan ve isminin Gunce Kurt olduğu anlaşılan çocuk, bazı belediye personelinin yardımıyla cadde ve sokaklarda dolaştırılarak ailesi bulunmaya çalışıldı. Çocuğun, ailesi bulunamayınca kendisini tanıyan bir yakınına teslim edildiği belirtildi.

(FA-FT-MET-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title