Haberler

Lösemili Çocuklar İçin Doğum Günü Partisi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), lösemi tedavisi devam eden ve tedavisi tamamlanan çocuklar için her ay doğum günü partisi düzenleyecek.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), lösemi tedavisi devam eden ve tedavisi tamamlanan çocuklar için her ay doğum günü partisi düzenleyecek.

LÖSEV'den yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, lösemili çocuklar için düzenlenen ilk doğum günü organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Vakfın Levent'teki yeni hizmet binasına ait kış bahçesinde yapılan kutlamaya komedyen Yavuz Seçkin, TBF Milli Takımlar Menajeri Kerem Tunçeri, Emine Ün ve eşi Tolga Karakaş da katıldı.

Doğum günü partisi için çocuklara sürpriz yapan Deha Bilimlier de çocukların istediği şarkıları seslendirdi.

Bilimlier, en ilginç isteği 4 yaşındaki lösemi hastası Emin Kaan Şeneloğlu'ndan aldı. "Recep Tayyip Erdoğan şarkısı istiyorum." diyen Emin Kaan'ın "Dombıra" şarkısını istediği annesi tarafından dile getirildi. Daha sonra sonra partiye katılanlar birlikte şarkıyı seslendirdi.

Mehmet Topal ve Emine Ün çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Basketbolcu olmak isteyen çocuklarla sohbet eden Tunçeri de bir doğum günü organizasyonuna ev sahipliği yapmaktan mutlu olacağını ifade etti.

LÖSEV Bölge Koordinatörü Zuhal Ön ise doğum günü organizasyonlarını gelenekselleştireceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Kerem Tunçeri Mehmet Topal Emine Ün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title