Haberler

Liv Hospıtal İle Film-San Vakfı'ndan Sanatçılar İçin İş Birliği

Güncelleme:

Sağlık sektörünün en genç oyuncularından Liv Hospital, Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme Vakfı ile iş birliğine imza attı.

İş birliği dolayısıyla Liv Hospital'da düzenlenen geceye, sinema, tiyatro ve müzik dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Sağlık sektörüne modern bir anlayış getiren Liv Hospital, Film Sanayii ve Tüm Sanatçıları Güçlendirme (FİLM-SAN) Vakfı ile üye sanatçılar için özel bir iş birliği yaptı. 1975 yılında sinema, tiyatro ve müzik dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulan FİLM-SAN Vakfı'nın üyesi olan sanatçılar, Liv Hospital ile yapılan iş birliği sayesinde hastanedeki tüm sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek.

İş birliği nedeniyle Liv Hospital'da Genel Müdür Meri İstiroti'nin ev sahipliğinde bir kokteyl düzenlendi. FİLM-SAN Vakfı Başkanı Ferdi Merter Fosforoğlu, Başkan Yardımcıları Nilüfer Aydan ve Bahar Öztan'ın söz aldığı gecenin sunuculuğunu FİLM-SAN Vakfı Müdürü Kıvanç Terzioğlu üstlendi. Geceye Belkıs Özener, Nuri Sesigüzel, Nil Ünal, Özlem Savaş, Bora Gencer, Deniz Akbulut, Hülya Uğur, Anta Toros ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Liv Hospital Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title