Haberler

Lise Öğrencilerinden Müthiş Sergi

Eskişehir’in Beylikova ilçesinde bu yıl 2.’si düzenlenen Kitap Kültür ve Sanat Günleri kapsamında düzenlenen resim sergisi çok beğenildi.

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde bu yıl 2.'si düzenlenen Kitap Kültür ve Sanat Günleri kapsamında düzenlenen resim sergisi çok beğenildi.

Müberra- Mehmet Güleç AİH Lisesi ve Beylikova Fen Lisesi Resim Öğretmeni Gökhan Karagöz'ün öğrencilerinin yaptığı yağlı boya, minyatür ve karakalem çalışmalarından oluşan 15 eseri inceleyen protokol mensupları hayranlıklarını ifade ettiler. Müberra-Mehmet Güleç AİH Lisesi öğrencisi Nur Asena Şensoy'un, Matrakçı Nasuh'un ünlü Odunpazarı Minyatürü'nü çalıştığı yağlı boya tablo ile aynı okulun öğrencisi Emrullah Arslan'ın karakalem olarak çalıştığı Cumhuriyet konulu resimlerle, Beylikova Fen Lisesi öğrencisi Fatma Nur Ünal'ın yağlı boya eserlerinin özellikle dikkat çektiği sergi, etkinlikler süresince açık kalacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Güleç Beylikova Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title