Haberler

Liderlik Gitti, Hoca da Gitti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Muğlaspor bir hafta liderlik koltuğunda oturduktan Ortaca Belediyespor beraberliği ile liderlik koltuğundan inmişti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Muğlaspor bir hafta liderlik koltuğunda oturduktan Ortaca Belediyespor beraberliği ile liderlik koltuğundan inmişti. Alınan beraberlik sonrası Yönetim Kurulu Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile yollarını ayırdı.

Muğlaspor yönetim kurulu yaptığı değerlendirmenin ardından Teknik Direktör Tekin ile yolları ayırma kararı alırken, yeni teknik direktör arayışları başladı. Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ve Yardımcı Antrenör İsmail Tütüncü'ye bugüne kadar Muğlapor Kulübüne yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Muğlaspor'da yeni teknik direktör isminin bir kaç gün içinde netleşeceğini ifade eden Basın Sözcüsü Eskihisarlı, bu hafta sonu oynanacak olan zorlu Kuşadası maçına takımı Kaleci Antrenörü Hasan Sarıkaya'nın hazırlayacağını kaydetti. Muğlaspor'un sezon sonunda mutlaka 3. Lig özlemini sona erdireceğini belirten Eskihisarlı, kendilerine destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara Muğlaspor ailesi olarak teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ata Tekin Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title