Haberler

Levent Yüksel'in 31 Yaş Küçük Sevgilisinin Annesiyle Babası Arasında da Aynı Yaş Farkı Varmış

Güncelleme:

Levent Yüksel'in kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu'nun annesi ile babası arasında da tam 31 yaş fark varmış.

Geçtiğimiz günlerde Levent Yüksel'in kendisinden 31 yaş küçük Lidya Özdemiroğlu ile aşk yaşaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Lidya'nın annesi Hepgül Hepbir ile babası Atilla Özdemiroğlu'nun yaş farklarının da aynı olduğu ortaya çıktı.

ANNESİNİN KADERİNİ YAŞIYOR

53 yaşındaki popçu Levent Yüksel ile Bilgi Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Lidya Özdemiroğlu'nın 1 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıktı. Lidya'nın geçen yıl ölen babası müzisyen Atilla Özdemiroğlu ile annesi Hepgül Hepbir'in arasında da 31 yaş vardı.

LİDYA'NIN PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Lidya'nın Levent Yüksel'in konserinden paylaştığı ve 'Öyle çok...' yazıp kalp emojisi koyduğu video da dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Lidya'nın haziran ayında yaptırdığı dövme de 'Lidya'nın L'si mi yoksa Levent'in L'si mi?' sorularının sorulmasına neden oldu. Ayrıca Lidya'nın 'Hediye gibi geldin, hoş geldin. Bugün ikinci senemizin ilk günü. Daima aşk olsun. Akşam gözlüm' notu ile paylaştığı ve 24.11.2016 tarihi düştüğü paylaşım çiftin 1 yıldır birlikte olduğunu ortaya çıkardı.

Lidya'nın annesi ve babası:

Lidya ve Levent Yüksel:





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atilla Özdemiroğlu Levent Yüksel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

yavuz:

bu olay gariban yapsa idi müge anli aninda ver yansin yapardi olurmu bu nasil ahlaksizlik diye ama mesur ve zengin oluca sonuc ortada ask yazik ki gercekden cok yazik

21
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

Ayıp ya 31 yaş utanma arlanma yok bunlarda

15
0
yanıtYanıtla
Nedir:

İstismarı kaç yaşla kurtarıyoruz?

12
0
yanıtYanıtla
POMPACI:

BU İŞTE Bİ TERSLİK VAR AGA. Bİ KIZA BAK Bİ AMCAYA

11
0
yanıtYanıtla
ANT:

Dede dıcektın herhalde ??

yanıt0
yanıt0
püüü!!:

Torununun yaşındaki kızla mutluluklar dilerim. .

10
1
yanıtYanıtla
Yine mi Adana diyen Adam:

Levent Yuksele yakisir.

0
11
yanıtYanıtla
Ekrem Abi:

Beyler suan genç oldugumuz ıcın kıskanıyoruz ama 50 lı yaslara gelınce bızde 20 30 yasındakı kızlarla cıkmak ıstıcez unutmayın levent reizzz ''e hak verin sıra bizede gelecek :)

4
7
yanıtYanıtla
saki:

biz teneşir diyoruz siz sevgili diyorsunuz

10
0
yanıtYanıtla
tarih bir bir yeniden yazılır..:

Uleynnn olgunlaşmamış ham bir meyve yersen ne olursun . . . Ya ishal olursun yada bağırsak sendromu yaşarsın. . Yani Allah aşkına bu kadın görünümlü 14''lik ergenden eve hanım olur mu dersiniz :)) aş yapar da Levent''e çocuk bakar mı yani !?? Bu işin sonu HALİS AĞa''nın işine döner paşa :)) ben buradan yazıyorum. Levent paşa da aşkın bitişi noktası sonunda okur:)) Halis aga da almıştı. 18 lik Hanzade hanfendiyi. Adam sonunda Hanzade nin kahrıyla gittii gitttti gitti gitttttttttttttti :))

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title