Haberler

    Laz Rover'a Karşılık Okul Yapma Sözü

    Trabzonlu mobilyacının yaptığı ahşap cipi 50 bin liraya alan Ali Ağaoğlu, bir de ilköğretim okulu yaptırmaya söz verdi

    - Trabzon'un Köprübaşı ilçesine bağlı Beşköy Belde Belediye Başkanı Yahya Narmanlı, mobilya ustası Mustafa Kaya'dan geçen yıl İstanbul Feshane'deki Trabzon Etkinlikleri'nde sergilenmek üzere bir araç yapmasını istedi. Land Rover'den esinlenerek gürgen ağacından yapılan, 2 ayda tamamlanan ve 35 bin liraya mal olan cip, ısıtmalı koltuk, navigasyon ve park sensörü gibi özelliklerle donatıldı. "Laz Rover' adı verilen araca İstanbul'un fethinden esinlenerek 61 FTH 1453 plakası takıldı. 2 bin motor ve 105 beygir gücünde, 140 km hıza ulaşan, uzunluğu 4 metre 70 santim, genişliği ise 1 metre 80 santim olan aracın ağırlığı bir buçuk tonu buldu.

    En büyük hayalimizdi

    Trabzonlu ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, fuarda gördüğü aracı 50 bin liraya satın aldı. Ağaoğlu'nun "Bir isteğiniz varsa, gerçekleştireyim" dediği belediye başkanı Narmanlı da "En büyük ihtiyacımız ilköğretim okulu" karşılığını verdi. Bunun üzerine Ağaoğlu okulu kendisinin yaptıracağını söyledi. Başkan Narmanlı şimdi okulun projesini hazırlatıyor. İlçeye 12 derslikli okul yapılacağını söyleyen Narmanlı, "Bir araçla bu isteğimizin gerçekleşeceğini hiç düşünmemiştik. Laz Rover bizim hayalimizi gerçekleştirdi" dedi.

    Bu otomobille alakalı galeriye ulaşmak için tıklayın.

    Kaynak: Sabah

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Ali Ağaoğlu İstanbul Trabzon Rover Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title