Haberler

Lady Gaga "Bozkurt" İşareti Yaptı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, bozkurt işareti yaptı. Bozkurt fotoğrafını Instagram'da paylaşmasıyla kullanıcılar "ülkücü Lady" yorumları yaptı.

Bozkurt işaretiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Adriana Lima'nın ardından bu kez Lady Gaga, verdiği pozla gündeme oturdu.

"ÜLKÜCÜ LADY"

Mutfağında yemek yaptıktan sonra ülkücü görüşe sahip olan kişilerin benimsediği 'bozkurt' işareti yapan Lady Gaga, bu görüntüsüyle günün en çok konuşulan ismi oldu. Bin 59 kişi tarafından yorum alan şarkıcının Türk takipçileri ülkücü Lady mesajları yazdı.

İşte ünlü yıldızın o pozu;

Ünlü manken Adriana Lima da bozkurt işareti yapıp ulumuştu. Bozkurt selfiesini Instagram'dan paylaşınca kullanıcılar ülkücü Asena Adriana Lima yorumları yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Instagram Lady Gaga Magazin Haberler

500

Yorumlar (37)

Ankaralı:

Mhp iyice dinden uzaklaşmış bunlar da kanıtı çoğu içkici kumarcı

22
14
yanıtYanıtla
10-20-30-50 MİLYONUZ DİYEN HAİN PKKLİLER:

2014 Resmi sayım sonuçlarına göre toplam nufusu 9 Milyonu bulmayan Doğu ve Güneydoğuda: 1) Türk nufus yüzde 90 oranlı Gaziantep, Erzurum, Malatya, Elazığ, Erzincan ve Kilis. . 2) Türk nufus yüzde 50 - 60 oranlı Adıyaman, Ardahan, Iğdır ve Kars. . 3) Arap nufus yüzde 61 (yüzde 29 Kürt - yüzde 10 Türk) oranlı Şanlıurfa. . 4) Kürt nufus yüzde 70 - 90 oranlı Hakkari, Ağrı, Van, Diyarbakır, Muş, Siirt, Batman, Bitlis ve Mardin. . 5) Zaza nufus yüzde 80 - 90 oranlı Bingöl ve Tunceli. . Anladınızmı hainler.

13
16
yanıtYanıtla
artık mhp:

birgün hekrres ülkücü olacak

8
12
yanıtYanıtla
CansuMobil-IOS:

Helaaaaaallll ! cCc

9
10
yanıtYanıtla
emekli hasan:

bozkurt ülkücülerin değil türklerin sembolüdür. siyasallaştırmayın siz de kullanın. sözüm lady gagaya değil mankurtlaşan kürtleşen türklere.

11
5
yanıtYanıtla
KEMAL ŞEHİTOĞLU:

Dünyada MHP oy vermek isteyen milyonlarca seçmen bulunmaktadır. Ancak seçmenler MHP''nin başındaki Devlet Bahçeli''nin koyu bir AKP li olması nedeniyle MHP ye oy vermekten imtina etmektedirler. Hatta 1 Kasım seçimlerinde AKP ''li Bahçeli''nin yüzünden MHP''nin baraj altında kalmaması için CHP''li bir kısım seçmen MHP''ye oy vererek destek sağlamıştır. Meclis Kulislerinde Tayyip Başkan olunca AKP''nin başına da Genel Başkan olarak en çok güvendiği kişilerden Devlet Bahçeli''nin geleceği konuşulma

12
2
yanıtYanıtla
hülo:

bana bıraksalar devlet bahçeliyi apartman yöneticisi bile yapmam. O kadar beceriksiz bir insan. .

yanıt1
yanıt1
yalann Mobil-ANDROID:

ya o bozkurt isareti deilki uydurmayin. illuminatinin isaretlerinden birtanesi

8
5
yanıtYanıtla
Serkan75Mobil-IOS:

Bu bozkurt isareti degil, seytan isaretidir. Bozkurt isaretine benzer ancak farklidir. Karistirmayin. Lady Gaga illuminati şeytan örgütünün en populer uyelerindendir. Uyanın lütfen. Bu haberi yapan arkadaş, sen de uyan.

8
4
yanıtYanıtla
Konya:

İlluminati işareti o aynı zamanda

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title