Haberler

Kuzuların hareketlerinden şüphelendi! Saniyeler sonra deprem oldu

Güncelleme:

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde hayvancılık yapan bir vatandaş, akşam saatlerinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem anını cep telefonuyla kaydetti. Kuzularının panik halinde hareket ederek yüksek ses çıkarmasına anlam veremeyen vatandaş, telefonuyla ahırda video çekerken deprem anını kayda aldı.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesine bağlı Karakurt Mahallesi'nde saat 19.09'da meydana gelen 5.2'lik deprem büyük paniğe yol açtı. Karakurt Mahallesi'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan İbrahim Güngör, deprem öncesi ahırda kuzularının panik halinde hareket ettiklerini fark etti.

KUZULARI AHIRDAN ÇIKARDI

Hemen cep telefonunu çıkarıp panik halinde ses çıkaran kuzularını çeken İbrahim Güngör, çok kısa bir süre sonra depremi yaşadı. Depremle birlikte büyük korku yaşayan İbrahim Güngör, hemen kuzularını ahırdan çıkardı.

"BEN ÖNCE BİR ŞEY ANLAMADIM AMA ÇOK KÖTÜ BİR DEPREM OLDU"

Deprem sonrası konuşan İbrahim Güngör, "Akşam üzeri kuzuları yayladan getirmiştim. Kuzuları annelerinin yanına salacaktım. Deprem oldu çok korktuk. Bizim çocuklar da bağırdılar deprem oluyor diye. Ben önce bir şey anlamadım ama çok kötü bir deprem oldu. Allah daha beterinden korusun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Kırkağaç 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

METEHAN:

halbuki bizlerinde hissetmesi gerekirdi neticede bizlerde kuzu gibiyiz

8
12
yanıtYanıtla
ofdfsd:

herşeyi allaha bağlamanız çok ilginç değil mi? Bu hikaye daha ne kadar sürecek

0
11
yanıtYanıtla
canan:

çoban da ne yakışıklı maşallah

9
2
yanıtYanıtla
fuat:

hayvanların beyinlerinin ön kısmında hareket algılayı sonar sistemi olduğu için yerin metrelerce altındaki titreşimi önceden hissederek tepki verir buda Allahın sonsuz gücünün sadece ufacık bir örneği. sizi islama davet ediyorum eyyy müminler. kurtuluş bu kitapta kuranda okuyun ki kurtuluşa eresiniz.

10
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Onlar MELEKLERİ GÖRÜYORLAR. . . Merak etmeyin hepimiz göreceğiz, çok az kaldı, çok az.

4
0
yanıtYanıtla
adanalı:

nerden biliyon anlaşmamı yaptın

yanıt1
yanıt5
Hayvan dostu:

Kurban olurum sizi yaratana onlarda can korkusu yaşıyor

4
0
yanıtYanıtla
...:

keşke yaşamak için bir şansları olsa eninde sonunda panik atak geçire geçire kesilecekler.

yanıt3
yanıt0
HAYVANLARI SEVEN Y:

Anlayın işte hayvanlar bil melektir onlar her şeyin tehlikesini önceden anlarlar . ALLAHIMIN güzel yaratıkları. . .

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın Soyadınızı Kışın:

Kuzuların sessizliği bozulunca. . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title