Haberler

Kuyucak Belediyesi öğrencinin test kitabı isteğini yerine getirdi

Kuyucak Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu ve Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekipleri tarafından, sokağa çıkması yasak olan Gencelli Mahallesi'ndeki Lise giriş sınavlarına hazırlanan Mustafa Ali Altınbaş'ın kırtasiyeden test kitapları talebinin olması üzerine, talep ettiği...

Kuyucak Kaymakamlığı Vefa Destek Grubu ve Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Ekipleri tarafından, sokağa çıkması yasak olan Gencelli Mahallesi'ndeki Lise giriş sınavlarına hazırlanan Mustafa Ali Altınbaş'ın kırtasiyeden test kitapları talebinin olması üzerine, talep ettiği kitap, kırtasiyeden temin edilerek kendisine ulaştırıldı.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk yaptığı açıklamada, "Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma sınırlandırılması getirilen 20 yaş altı, 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını temin ederek evlerine teslim ediyoruz. Evladımız Mustafa'nın da test kitabı talep etmesi üzerine ekiplerimiz istediği kitabı kendisine götürdü.20 yaş altı gençlerimizin okul çağında olduklarından dolayı en büyük ihtiyaçları kitap oluyor. Yeter ki çocuklarımız ders çalışmaya ve okumaya istekli olsunlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Test kitaplarına kavuşan Altınbaş ise, "8'inci sınıf öğrenciyim, lise giriş sınavlarına hazırlanıyorum. Kendim istediğim kitapları alıyordum. Ancak şimdi evden çıkma yasağım olduğu için kırtasiyeye gidemiyorum. Bu yüzden test kitaplarına ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim bana test kitaplarımı alıp getirdiniz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Altınbaş Kuyucak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title