Haberler

Kutsal Damacana 2: İt Men filmi oyuncuları kim? Kutsal Damacana 2: İt Men konusu, oyuncuları ve Kutsal Damacana 2: İt Men özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Kutsal Damacana 2: İt Men filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Kutsal Damacana 2: İt Men konusu, özeti ve Kutsal Damacana 2: İt Men oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Kutsal Damacana 2: İt Men filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Kutsal Damacana 2: İt Men filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Kutsal Damacana 2: İt Men filmini izleyecek olanların merak ettiği Kutsal Damacana 2: İt Men konusu nedir, Kutsal Damacana 2: İt Men oyuncuları kimler ve Kutsal Damacana 2: İt Men özeti gibi konuları inceliyoruz.

KUTSAL DAMACANA 2: İT MEN FİLMİ KONUSU NEDİR?

"Kutsal Damacana" sahte bir papazın kahkahalarla dolu sihirli macerasını beyazperdeye taşımıştı. İkinci film yine "Kutsal Damacana" ön başlığı ve korku-komedi tarzıyla, Hollywood'un vazgeçilmezi "kurt adam"ını ti'ye alıyor. Özel efektleri, akıcı anlatım üslûbu ve eğlenceli konusuyla Kutsal Damacana 2: İt Men son dönemin en iddialı komedi filmi adayı olma yolunda.

KUTSAL DAMACANA 2: İT MEN FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Oyuncular: Şafak Sezer, Mustafa Üstündağ, Aydemir Akbaş, Yıldırım Memişoğlu, Güzin Usta

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 2009

Vizyon Tarihi: 22 Ocak 2010 Cuma

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title