Haberler

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Cuma Namazının Ardından Mimar Sinan Camii Bahçesinde 2 Bin Kişiye Bal Şerbeti ve Isparta'nın Geleneksel Yemeği Olan Helvakabune Verildi.

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Cuma Namazının ardından Mimar Sinan Camii bahçesinde 2 bin kişiye bal şerbeti ve Isparta’nın geleneksel yemeği olan Helvakabune verildi.

Yemekten önce Isparta Valisi Şemsettin Uzun ve Belediye Başkanı Hasan Balaman, vatandaşlara Firdevs Bey Çeşmesi’nden akan bal şerbetini dağıttı. Burada kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Balaman, “3.nü dağıttığımız bal şerbeti bizim örf ve adetlerimize, dini vecibelerimize ne kadar bağlı olduğumuzu bir kere daha göstermiştir. Bu belediyecilik anlayışının ayrı bir noktasıdır. Bizden önce böyle bir şerbet dağıtma olayı olmamış. Herkesin Kutlu Doğum Haftasını kutlarım” dedi.

Bundan sonra Mimar Sinan Camii cemaati ile esnafın yardım ve destekleri ile 2 bin kişiye Isparta’nın geleneksel yemeği olan helvakabune (etli pilav, fasulye ve irmik helvası) pişirildi ve vatandaşlara dağıtıldı.

(OB-SÇ-Y)

20.04.2007 17:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title