Haberler

Kütahya'da Okulların Temizliğini Belediye Yapacak

Güncelleme:

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, proje kapsamında ilk etapta 56 okulun temizliğini Kütahya Belediyesinin yapacağını kaydetti.

Kütahya'da okulların temizliğini artık belediye yapacak. Temizlik protokolü, Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Adıgüzel tarafından imzalandı.

İmza töreni öncesi bir açıklama yapan Vali Şerif Yılmaz, proje kapsamında ilk etapta 56 okulun temizliğini Kütahya Belediyesi'nin yapacağını kaydetti.

Yılmaz, şöyle konuştu: "Belediyemizin kamu kurum ve kuruluşları ile yaptığı işbirliği için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi, 'Okullar Hayat Olsun' projemiz var. Yine Belediyemiz, Milli Eğitim ve Orman Bölge Müdürlüğümüzle müştereken imzalanan ve okullarımızda müştereken yaptığımız çalışmalar vardı. Bu çalışmaların da ötesinde sadece okul bahçelerinin ve çevresinin düzenlemesi dışında artık iç mekan temizliğinde de profesyonel bir ekip var oldu. Bu proje kapsamında da 160 okulumuzdan 1. sömestr sonuna kadar yaptığımız protokol gereği 56'sı temizlenme işlemine tabi tutulacak. Baştan sona ekip ve ekipmanıyla beraber olacak şekilde çalışmalar yürütülecek. Kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan ve özelleştirmeden gelen 4-C'li arkadaşlarımızı bir planlama dahilinde diğer kurum ve kuruluşlarımıza dağıtıyoruz. Böyle bir imkanı da değerlendirelim istedik. Başkanımız da sağolsun bu teklifi kendisi yaptı. Bizde 1. dönem 56, 2.dönemde geriye kalan okulları tamamlamış oluruz düşüncesiyle bu projeye başlamış olacağız. Bu çalışmamız ile Okullarımızın baştan sona elden geçirilmesi sağlanacaktır. Bu işlem devamlı yapılacak olan bir iş değildir. Belli bir süre içerisinde nasıl evlerimizin bakımını yapıyorsak bunu da öyle bir bakım olarak değerlendirmemiz gerekmekte." - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Ahmet Adıgüzel Şerif Yılmaz Mustafa İça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title