Haberler

Soyunma kabininde üstünü değiştiren kadının görüntülerini çeken şahıs gözaltına alındı

Güncelleme:

Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı'ndaki soyunma kabininde üzerini değiştiren bir kadının görüntülerini cep telefonu kamerasıyla çeken şahıs vatandaşlar tarafından darbedildi. Şüpheli, şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan dünyaca ünlü plajda soyunma kabininde skandal bir olay yaşandı. Plajdan sonra üstüne değiştirmek isteyen bir kadının görüntülerini cep telefonu kamerasıyla çektiği ileri sürülen bir kişi vatandaşlar tarafından dövüldü.

Plajdaki soyunma kabininde üstünü değiştiren kadının görüntülerini çeken şahıs gözaltına alındı

KADIN, GÖRÜNTÜLERİNİN ÇEKİLDİĞİNİ FARK EDİNCE BAĞIRMAYA BAŞLADI

Skandal olay, Kuşadası'nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi Plajı'nda yaşandı. İddiaya göre, denize giren ve güneşlenen bir kadın, akşam saatlerine doğru üzerini değiştirmek üzere soyunma kabinine girdi. Bu sırada isminin G.A. olduğu öğrenilen bir kişinin cep telefonuyla kendisini çektiğinden şüphelenen kadın bağırmaya başladı.

GÖZALTINA ALINDI

Plajda bulunan tatilciler tarafından tepki gösterilen ve dövülen G.A. şikayet üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cep telefonuyla kabinlerde kadınların görüntüsünü çektiği iddia edilen G.A. sorgulanmak üzere Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Kuşadası Aydın Haberler

500

Yorumlar (28)

Faslı:

Biz müslüman ükesiyiz. Kadınlar denize giremez

15
47
yanıtYanıtla
efsun:

Sizler yüzünden millet müslümanlığı kötü sanıyor bi sus çeneni kapat

yanıt8
yanıt0
SABIR:

YALLAH FASA

yanıt10
yanıt4
Turk:

Doğru ülkene. Örümcek beyinli.

yanıt5
yanıt1
AYDIN:

ÜLKENİN DİNİ OLMAZ BİREYİN DİNİ OLUR, HERKESİN DÜŞÜNCESİ DİNİ KENDİNİ İLGİLENDİRİR O YÜZDEN SİZ ARTIK O SESİNİZİ KESECEKSİNİZ !

yanıt15
yanıt6
vatandaş:

ne alakası var kardeş. . . adabıyla haşema ile girenler var biz anacdan üryen girmesine karşıyız bunu bundan ayırmak lazım. . . ortalık zaten sapık dolu birde bu kadınlar bu şekilde olunca dahada kötü şeyler yaşanıyor. . .

yanıt10
yanıt6
FASLIYA:

BİZ MÜSLÜMAN ÜLKEYİZ O HALDE ERKEKLERDE GİRMESİN TAHRİK OLUYOZ

yanıt8
yanıt3
Vatan:

Alanya kleopatra sahillerinde tesis işleten maho ve sözüm ona türkmen ve orta asya civarından gelen insanların ruslara ve diğer misafirlere tacizleri , diğer misafirleri rahatsız edecek şekilde iğrenç sarkıntılıkları vs. bunları da yazın. Hatta şu dönemde o bölgede maske takan dahi yok. Sosyal mesafe yok denetim yok.

13
9
yanıtYanıtla
Mehmet Şimşek:

Sayın vatandaş , orta asyalılar ve sözünü ettiğiniz Türkmenler bizim kan kardeşlerimizdir , bu tarz taciz olayını sadece onlar değil bizim Türk erkekleride yapıyor , her milletin iyiside vardır kötüsüde , lütfen yorum yaparken , milliyetçilik duygularınızı ortaya çıkarmayın rica ediyorum

yanıt9
yanıt5
OSMAN:

Türkmen düşmanlığı yapma. Nereden biliyorsun Türkmen olduğunu alnında mı yazıyor?

yanıt2
yanıt1
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title