Haberler

Kurumları Kapandı Ama Takımlarını Terk Etmediler

Aydın’da yaklaşık 100 lisanslı sporcusu bulunan ve şu an U 19 1. Amatör Küme’de mücadele eden Özel İdare Köy Hizmetlerispor’un oyuncuları kurumları kapanmasına rağmen takımlarını terk etmedi.

Aydın'da yaklaşık 100 lisanslı sporcusu bulunan ve şu an U 19 1. Amatör Küme'de mücadele eden Özel İdare Köy Hizmetleri spor'un oyuncuları kurumları kapanmasına rağmen takımlarını terk etmedi.

Aydın'ın büyükşehir olmasının ardından kapanan Aydın İl Özel İdaresi'nin takımı olan Özel İdare Köy Hizmetleri spor'da oyuncular antrenmanlarına antrenör İbrahim Utangeç eşliğinde devam ediyor. Dernekler Yasası'na göre yönetildiği için kurumla ismi dışında bir bağı bulunmayan Özel İdare Köy Hizmetleri spor'un antrenörü İbrahim Utangeç, U 19 1.Amatör Küme'de ligde kalacaklarını söyledi.

Görevlerini en iyi şekilde yaparak sezonu kapatacaklarını, ancak daha sonra ne yapacaklarını bilmediklerini ifade eden Utangeç, "Kulübümüzün yönetimi var. Yönetimimizin kararına göre hareket edeceğiz. Şu anda çeşitli kategorilerde faal olarak spor yapan 80'i aşkın sporcumuz var. Sporcularımızda ne olacağını merak ediyor. Ancak, ilk olarak hedefimiz takımımızı kümede bırakmak. Görevimizi tamamladıktan sonra ileriyi düşüneceğiz"dedi.

GENÇLERİMİZ SOKAĞA DÖNECEK

Kendisinin de Aydın İl Özel İdaresi'nde görev yaptığını, geçtiğimiz günlerde emekli olduğunu belirten Utangeç, "Gönlüm, takımımızın kapanmamasından yana.1995'ten bu yana bu takımda emek veriyorum.5 şampiyonluk yaşadım. Bu çocuklara sahip çıkılsın. Sahip çıkılmazsa, gençlerimiz sokaklara dönecek" diye konuştu.

ÇERÇİOĞLU'NA ÇIKACAKLAR

Kulübün genel kaptanı Ali Kocaman'da gönüllerinin takımın kapanmamasından yana olduğunu söyledi. Liglerin bitmesinin ardından yönetimin değerlendirme toplantısı yapacağının altını çizen Kocaman, "Bir çoğumuz Büyükşehir Belediyesi'nde çalışacağız. Konuyu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na taşıyacağız. Biz de takımımızın yola devam etmesini isteriz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kocaman Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title